Za kupaonicu s puno stila ključan je odabir lijepih komada kupaonskog namještaja. Upravo će kupaonski elementi zaokružiti sveukupan estetski dojam, stvoriti određeni ugođaj i dati kupaonici jedinstven karakter.

Gdje započeti s odabirom? Najprije razmislite o tome koje vam dimenzije trebaju jer se izbor kupaonskog namještaja većinom kreće od minimalne dimenzije od 40 cm do maksimalne 150 cm.

Trebate donijeti i odluku o dekoru: mat ili sjajni dekor, bijeli, drveni ili dekor u boji. Oblik namještaja može biti okomit, zaobljen, s vidljivim i nevidljivim ručkama. Kod izbora ormarića susrest ćete se s opcijama: jednostruki, dvostruki, s policama, s ladicama. Širok je i izbor ogledala koje može biti dvostruko ili jednostruko sa svjetlom, pravokutno s LED svjetlom, pravokutno s policom itd.

S obzirom na sve navedene opcije, kako uspješno odabrati idealan kupaonski namještaj za svoj prostor? Kako biste bili sigurni u to da ćete donijeti prave odluke najbolje je da potražite pomoć u salonima kupaonske opreme. 

Izložbeno-prodajni salon Kolpa Zagreb
Savska opatovina 36
10000 Zagreb
tel: 01/ 62 64 866

KOLPA d.o.o. Metlika
KOLPA d.o.o. Metlika
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi