Bijele tenisice su uvijek bile u trendu. Malo je ljudi koji nemaju ni jedan par bijelih tenisica ili poznatih starkica. Uvijek je lijepo vidjeti čiste i bijele tenisice, idu uz gotovo sve, ali kada se uprljaju to može izgledati dosta loše za cjelokupan izgled. Iako održavanje i nije baš lako upravo zbog bijele boje koje se lako uprlja, ipak se isplati potrudi i očistiti ih iako bi to moglo biti dosta često. Postoji par trikova koji mogu pomoći u lakšem i bržem čišćenju, ali imajte na umu da vas ribanje neće zaobići i ovoga puta.

Pranje u perilici za rublje je najlakši način, ali ih prije toga trebate pripremiti. Skinuti vezice, istrljati neke tvrdokorne mrlje, najbolje je ih je staviti u vrećicu za pranje rublja ili jastučnicu. Nemojte ih stavljati same u perilicu jer će jako lupati, nađite još nešto što ćete oprati zajedno s njima. Perite ih u hladnoj vodi.

I ne gumene potplate možete oprati sa pastom za zube, za to vam je potrebna samo četkica. Napravite pastu od jedne žlice octa i jedne žlice sode bikarbone. Tom pastom iščetkajte tenisice, a zatim ih stavite u toplu vodu nekoliko sati. Vezice prije čišćenja skinite. Nakon što su se namočile par sati u toploj vodi još jednom ih izribajte deterdžentom i dobro isperite. Ostavite ih zatim da se osuše. Nakon ovih trikova vaše će tenisice opet imati onu svoju lijepu bijelu boju, te ćete ih s ponosom opet obući.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi