Možda vam ova ideja zvuči nekako teško, ali nemojte se obeshrabriti. Ovo je vrlo jednostavno za napraviti, a vi ćete se pitati zašto se ranije niste odvažili napraviti svoj vlastiti tabure od drva. Naravno, neke ćete stvari morati nabaviti, pa i kupiti, ali zasigurno će vas ispasti jeftinije od kupovnog.

Nabavite pokretnu podlogu za cvijeće, ona je vrlo niska sa par dasaka, a na krajevima ima kotačice, s time da možete i sami izraditi podlogu. Bit će vam potrebna blok spužva maksimalno 25 cm visine. Na podlogu nanesite ljepilo, može u spreju te odmah stavite spužvasti dio, te pustite da se osuši. Biti će vam potrebna i tapetarska vata koju ćete skrojiti u oblik vašega taburea, pošpricat ćete gornji dio spužve ljepilom ina to staviti skrojenu tapetarsku vatu.

Dno ostavite duže kako biste mogli tapetarsku vatu pričvrstiti na dno taburea. Sašijte navlaku koju ćete koristiti za vaš tabure, odaberite svoju tkaninu i dezen. Pričvrstite sve klamericom na dnu taburea. I to je to. Vaš ručno izrađen tabure je gotov.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi