Često nam se dogodi da izlazimo iz stana ili kuće i zaboravimo na smeće, na neke papire, obaveze ili dogovore. Papirići ili stikeri znaju se izgubiti ili ih zabunom bacimo pa onda i radije pamtimo, ako zapamtimo uz sve ono što imamo taj dan za napraviti.

Ploča za pisanje idealna je za takve situacije. Vrlo ju je lako napraviti, a možete ju objesiti i na ulazna vrata, u hodnik, kuhinju ili gdje vam već najbolje odgovara. Nađite neki stari okvir za slike, dovoljno velik da možete napisati bar par rečenica ili neki popis obaveza. Skinite boju sa okvira ukoliko vam se ne sviđa ili je okvir jednostavno spreman za obnovu. Upotrijebite brusni papir te ga dobro izbrusite. Bit će vam potrebna šperploča veličine okvira koju ćete pričvrstiti za pozadinu okvira koja će vam naravno biti podloga za pisanje. Na okvir ćete prvo staviti temeljnu boju, a zatim boju koju sami odaberete. Šperploču ćete obojati posebnom bojom za školske ploče.

Nanesite prvo jedan sloj boje i to u okomitom smjeru, a drugi sloj, nakon što se prvi osušio, u horizontalnom smjeru. Smjerove naravno možete i obrnuto nanositi, prvo u horizontalnom a onda u okomitom. Prvi sloj bi se trebao sušiti barem 24 sata, a isto tako i drugi. Boju za ploče nanosite kistom i to prvi sloj, a drugi sloj spužvastim valjkom. Trakom zaštitite okvir ploče kako ne biste nanijeli boju za ploče i po samom okviru. Nabavite krede koje možete špagom objesiti odmah do ploče i to je to. Vaša ploča za pisanje je spremna za upotrebu.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi