Danas postoje razne lampe za dnevne boravke, spavaće sobe, kuhinje, hodnike i slično. Možemo ih naći u klasičnim varijantama ili nešto modernijeg izgleda, u svakom slučaju, imamo jako puno izbora. Odabir lampe ovisi o stilu uređenja doma, bojama, pa tako ovisi i veličina lampe o veličini prostora i slično. Želite li nešto posebno, što nema baš svatko, probajte lampu izraditi sami i to za dječju sobu.

Lampa koja izgleda kao oblak zasigurno će oduševiti vaše klince, a vrlo ju je jednostavno napraviti. Ako nemate, kupite papirnatu lampu za koju nećete potrošiti puno novaca, zatim vam trebaju led lampice, malo flaksa, vata, vruće ljepilo, drvena okrugla letvica i kukice. Otvorite papirnatu lampu i krenite vrućim ljepilom lijepiti vatu.

Kada završite s ljepljenjem, uzmite okruglu letvicu i na par mjesta zavežite flaks kako biste letvicu objesili na strop. Naravno, na strop ćete staviti kukice za koje ćete objesiti lampu. Nakon toga, objesite letvicu, lampu i potom još vate nalijepite na letvicu kako se ona ne bi vidjela. Postavite na vatu i unutar lampe led lampice, neke možete pustiti i da vise, ako ne želite, smjestite ih sve unutar oblak lampe. Upalite svijetlo i uživajte.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi