Svima nam je poznato kako se vijenac na vrata stavlja pred Božić i uvijek se rado daje truda da on svake godine bude sam izrađen ili dekoriran. Međutim, vijenac na vratima ne mora stajati samo u vrijeme zime, tradicija je i da se postavi kada vani počnu opadati prvi listovi sa drveća. Jesen je idealno vrijeme u godini jer osim lišća tu imamo i nebrojeno puno jesenskih plodova koje možemo iskoristiti u dekoraciji.

Kolut za vijenac možete ili kupiti, ali i izraditi od savitljivih grančica koje se pronađu u prirodi. Kupljeni vijenac možete prekriti sa smeđim izgužvanim papirom kako bi zadobio malo prirodan jesenski izgled kakav ima onaj od grančica. Za dekoraciju, u prirodi pronađite što više jesenskih plodova kao što su češeri, raznolike bobice i slično.

Listove koje odaberete prvo morate prešati kako bi oni bili izdržljivi. Uz sve to, možete i odrezati kriške limuna ili naranče te ih ostaviti da se posuše. Dalje sve ovisi o vašoj kreativnosti i volji, uz sve ovo vijenac mora oduševiti svakoga tko prođe ispred vaših vrata.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi