Vrijeme brzo leti, pa tako i brzo prođe te dođe vrijeme kada treba obnoviti staro posuđe, tj. jednostavno nabaviti novo. Staro posuđe možda se može još nekako iskoristiti u kuhinji, ali ako to nije slučaj, može se iskoristiti i u druge svrhe pa ga nemojte bacati.

Trebate reciklirati kako biste iskoristili sve što možete. Upravo recikliranje vam može donijeti nove i odlične stvari za malo novaca, ako vi to želite. Staro posuđe vam može u tome pomoći. Iskoristite ga. Staro cjedilo uz samo malo nove boje može postati predivna tegla za cvijeće ili pak neki luster u vintage stilu. Ribež koji vam više ne koristi pretvorite također u luster ili držač za nakit, tj. naušnice.

Stare šalice za kavu mogu odlično izgledati u ulozi malih teglica za kaktuse ili slične biljke, a mogu se iskoristiti i za držače zavjesa. Žlice i viljuške možete presavinuti te ih pričvrstiti na zid, neka postanu prave vintage vješalice. Lonci također mogu zauzeti svoje mjesto u vrtu ili na balkonu kao tegle za cvijeće, stari tanjuri mogu biti umjesto slika na zidu ili kao originalni zidni satovi. Stare grabilice za juhu također mogu poslužiti kao ukras na zidu ili pak luster na stropu. Staro posuđe možete iskoristiti u razne svrhe, a možete ga dodatno ukrašavati ili bojati.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi