Stare drvene ljestve najčešće samo stoje u garaži ili podrumu. Ne znamo kamo bi sa starim stvarima pa ako ih ne bacimo stoje neiskorištene. Sve se može ponovo iskoristiti, dobiti možemo odlične stvari. Danas imamo i za kupiti stvari koje izgledaju kao stare, te koje su baš napravljene da izgledaju staro. Nemojte bacati novac, napravite svoje unikatne i stare, ali nove stvari.

Manjak ormara ili polica za pohranjivanje možete riješiti sa starim ljestavama, a one mogu poslužiti i kao odlična dekoracija. Male kupaonice često imaju problem sa pohranjivanjem, nemamo gdje staviti ručnike ili nam nedostaje polica. Pretvorite stare ljestve u stalak za ručnike. Možete na svaku nogicu od ljestvi postaviti policu, a možete ih ostaviti i takve kakve jesu te će služiti za sušenje ručnika. Odlične su i za tegle za cvijeće. Također sa par polica možete dobiti odlično mjesto za najdraže cvijeće.

Stalak za cipele je odlična ideja u ovoj kombinaciji. Ako su vam predugačke ljestve za hodnik ili vam trebaju manje ljestve, samo ih skratite. Objesite jedan dio ljestvi na strop u kuhinju, na njih možete vješati lonce te na taj način dobiti rustikalan izgled kuhinje. Na ovaj način možete napraviti i zanimljivi luster u dnevnoj sobi. Također su odlične i kao police za knjige, manje ljestve mogu poslužiti i kao noćni ormarić, a u spavaćoj sobi i kao vješalica za odjeću. Drvene ljestve imaju više funkcija od one uobičajene, treba ih samo iskoristiti.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi