Renoviranje stana ili kuće uvijek je izazov, ali u tome i uživamo.Često imamo puno ideja što i kako napraviti, a najvažnije je da na kraju ispadne sve baš onako kako treba. Dom je mjesto gdje se osjećamo sigurno i ugodno, te želimo da predmeti i stvari koje imamo u domu budu upravo po našoj mjeri. Ako ste mijenjali vrata soba ili ulazna vrata ili ako imate starih vrata s kojima ne znate što ćete mi vam donosimo par ideja kako ih najbolje iskoristiti.

Stare stvari uvijek možemo ponovo iskoristiti, treba samo malo mašte i prava ideja. Stara vrata mogu poslužiti za razne police u dječjoj sobi ili dnevnom boravku. Na njih samo treba postaviti police, a vrata obojite ili ukrasite kako želite. Trebate li originalno uzglavlje za krevet, stara vrata će biti odlična zamjena za klasično uzglavlje. Vaš vrt pretvorite u pravu malu maštovitu oazu, postavite ih negdje uza zid ili pak u sredite vrta te na njih objesite tegle za cvijeće. Mali klub stolić za dnevni boravak od starih vrata će se zasigurno isticati u vašem interijeru.

Za male stanove ili garsonijere, vrata mogu poslužiti kao pregrada koja će dijeliti prostorije. Napravite također i paravan za presvlačenje u spavaćoj sobi. Postoji pregršt ideja za recikliranje starih vrata, kombinirajte ih sa raznim stilovima uređenja. Također mogu poslužiti i u kuhinji, postavite ih na strop kao viseću policu. Odlična ideja za rustikalno uređenje kuhinje. Iskoristite stare predmete s kojima ne znate što ćete, recikliranje je uvijek in.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi