Odlična stvar ako imamo puno gostiju, a ne želimo imati puno suđa. Kada sve prođe samo sve stavimo u kantu za smeće. Iako je to njihova glavna i jedina svrha, ipak bi se to moglo promijeniti sa par ideja. Možete oprati plastične žlice i vilice koje su bile iskorištene za jelo ili kupiti nove. Odluka je na vama.

Postoji pregršt originalnih ideja sa sličnim stvarima koje postaju sve veći hit te ih sve više ljudi radi. Najbolja stvar od svega je što tako nešto štedi novac, a nama daje osjećaj zadovoljstva jer smo napravili nešto svojim rukama. Već je poznat luster od plastičnih žlica koji može svatko izraditi, samo treba gornji dio žlice lijepiti na plastičnu široku bocu i to je to.

Mogu se napraviti super ukrasi poput plastičnih cvjetova gdje ćete dršku žlice koristiti za stabljiku, a gornji dio za izradu samoga cvijeta, tj. za latice. Plastične viljuške mogu se pretvoriti u kreacije za zid, treba ih samo posložiti u željeni okvir te ih zalijepiti. Dobro dođu i u vrtu, gdje možete pomoću njih napraviti minijaturne ogradice. Plastiku možete i bojati pa im možete dati i neku drugu boju osim njihove bijele boje.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi