Nekada su naše bake pa i naši roditelji slušali gramofonske ploče. To je bio jedan poseban zvuk, a na sami spomen na gramofonske ploče vraća nas u ona stara i dobra vremena, vjerojatno sa puno uspomena. Pogledamo li na tavan ili u podrum naših starijih, zasigurno ćemo naći neke gramofonske ploče. Rijetko tko danas ima gramofon gdje bi se te ploče mogle poslušati, pa ih iskoristite na drugačiji način.

Unesite dašak prošlosti u svoj dom, iskoristite gramofonske ploče kao dekoraciju u svome domu. Ploče možete rezati kako želite, ukoliko im želite malo promijeniti izgled. Možete od njih napraviti zidni sat, dovoljno je naći samo mehanizam za sat i kazaljke. Izrežite vrhove ploče u neke oblike kako biste dobili malo drugačiji izgled sata. Ploče možete izrezati u dekoracije za zid, npr. ukrasne leptiriće ili slično.

Gramofonske ploče mogu se također i istopiti pa možete od njih napraviti zdjele, možda neki simpatičan stalak za vino. Mogu biti odlična dekoracija za zid samo ovakve kakve jesu. Objesite ih na zid u hodnik i dodajte im vješalice za kapute. Izradite stolnu lampu ili neke ukrasne kutije. Vintage stil uz gramofonske ploče u vašem domu je zagarantiran.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi