Trogir je izvadio sustave na kakve su ponosni u Zagrebu. Otkrili su im mnogo mana. MOLOK spremnici su sada u špici sezone dostatnog kapaciteta, čisti i uredni bez otpada pored ili ispred spremnika.

Nakon višegodišnje borbe s problemima koji muče svaki hrvatski grad Trogir je konačno pronašao formulu! Sada u špici sezone ima spremnike koji ne smrde, ne cure, izgledaju uredno i dostatnog su kapaciteta za populaciju koja se povećala za 6 puta!?

„Novitet" dolazi iz Finske i odaziva se na ime MOLOK. Iako je u hrvatskoj prisutan već 10 godina MOLOK je suvereno zasjeo na tron s kojeg su padali svi njegovi prethodnici.

Trogir je usko grlo, grad pod zaštitom, turistička meka i u špici sezone se i pješke teško probiti kroz njega. Kakve je to zahtjeve stavilo pred komunalce teško je i pretpostaviti no za svaku je pohvalu to da je formula pronađena i da radi, te da su korisnici s njom prezadovoljni.

Posjetili smo Trogir za elementarne nepogode koja je podigla nivo mora preko šetnice, pa je bilo za očekivati kako će MOLOK isplivati i kako će biti pun vode, no to se nije dogodilo.

Jednako otporne nisu bile i kopije MOLOK polupodzemnih kontejnera koje su diljem hrvatske uslijed jakih kiša jednostavno izronile iz zemlje. 25 godina iskustva opet je sijelo na naplatu i ponovno dokazalo što su to kopije.

Više informacija na: www.stp.hr i www.molok.com

S.T.P. d.o.o.
S.T.P. d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Besplatna dostava na području grada Zagreba, za ostatak Hrvatske cijena po dogovoru. Proizvode izvozimo na područje BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi