Uz omiljene kutke za uživanje u interijeru sreća je imati i oazu za uživanje na otvorenom. Ima li vaš dom terasu svakako posvetite pažnju njenom izgledu. Zabave i druženje na otvorenom zahtijevaju savršeno uređen otvoreni prostor.

Do nove terase u jednom danu

S dolaskom lijepog vremena uživanje na otvorenom postaje imperativ. Uredite svoju terasu kako bi bila ljepša i ugodnija za vas, ali i za vaše prijatelje. Pokazat ćemo vam u samo četiri koraka kako da obnovite svoju terasu i učinite ju potpuno novom.

Osim postojećih keramičkih pločica, za pravilnu i sigurnu izvedbu potrebni su vam sljedeći proizvodi:
  • polimer-cementna hidroizolacija Mapelastic Turbo
  • mrežica od staklenih vlakana Mapenet 150
  • polimer-cementna hidroizolacija Mapelastic Turbo
  • slivnik Drain Vertical, rubna traka Mapeband Easy
  • ljepilo Adesilex P9 Express
  • pločice
  • masa za fugiranje Ultracolor Plus
  • masa za brtvljenje Mapesil AC

Prvi korak je da nanesete prvi sloj polimer-cementne hidroizolacije Mapelastic Turbo i utisnete mrežicu od staklenih vlakana Mapenet 150, a potom ugradite Mapeband Easy rubnu traku i slivnik Drain Vertical. Nakon nanošenja prvog sloja pričekajte sat vremena, a nakon toga u drugom koraku nanesite drugi sloj hidroizolacije Mapelastic Turbo.

Nakon što ste nanijeli drugi sloj pričekajte tri sata, a potom prijeđite na treći korak – polaganje keramičkih pločica na ljepilo Adesilex P9 Express. Nakon polaganja pločica također je potrebno pričekati tri sata kako biste prešli na zadnji, četvrti korak – fugiranje pločica masom Ultracolor Plus i brtvljenje spojeva masom Mapesil AC.

Kada ste gotovi s četvrtim korakom obavezno pričekajte tri sata prije nego krenete koristiti svoju terasu i uživati na njoj.

Skratimo vrijeme između pojedinih faza radova

Veliku pomoć pri ovakvim radovima pružaju proizvodi koji značajno skraćuju vrijeme između pojedinih faza radova i/ili omogućuju da se radovi izvode znatno brže uz manje troškove. Sve ove karakteristike imaju inovativni Mapei proizvodi s oznakom Fast Track. Takva rješenja i proizvodi omogućuju kompletnu adaptaciju u vrlo kratkom vremenu, a time i nesmetan nastavak daljnjeg korištenja prostora.

Mapei Fast Track rješenja uključuju brojne proizvode – mase za izravnavanje, ljepila za polaganje završnih obloga, masa za fugiranje – sve ono što vam treba da u što kraćem vremenu dođete do željenih rezultata.

Tehnologija FastTrack Ready obuhvaća sve one proizvode koji skraćuju vrijeme između pojedinih faza potrebnih za dovršavanje radova i/ili omogućuju da se radovi izvode znatno brže. Zahvaljujući razvoju tehnologije, kod izvođenja radova potrebno je manje faza radova, a brzosušeći proizvodi istovremeno omogućuju puno brži završetak radova.

Više informacija o Mapei proizvodima pronađite na www.mapei.hr.

MAPEI CROATIA d.o.o.
MAPEI CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i tehnička podrška na području Zagreba i Zagrebačke županije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi