Obnova kupaonice jedan je od najzahtjevnijih i najkompliciranijih radova pri uređenju doma. Smatra se da je njen prosječan upotrebni vijek od 10 do 15 godina i da će se nakon tog perioda sasvim sigurno pojaviti potreba za radovima, bilo da je riječ o radovima na dotrajalim instalacijama ili potrebom za zamjenom sanitarija i dotrajalih keramičkih pločica.

Prostorija čija je nekadašnja funkcija bila pružiti osnovne higijenske uvjete, danas se transformira u zonu opuštanja i odmora u kojoj počinje i završava dan. Zbog svega toga nameće se pitanje – „Kako ćemo izdržati bez kupaonice za vrijeme njezine obnove i koliko će to sve trajati?". Potrebno vrijeme je, dakle, vrlo važan, ako ne i najvažniji faktor odluke o preuređenju, ali nije i jedini.

Svoju kupaonicu možete urediti već u pet koraka te ćemo vam nabrojati proizvode kako biste mogli krenuti u obnovu svoje kupaonice. Pravilnom primjenom tih proizvoda zasigurno ćete dobiti kupaonicu vrijednu divljenja.

Prvi korak uključuje izravnavanje površine masom Planitop Fast 330. Nakon tog postupka pričekajte sa sljedećim korakom četiri sata. Tada krećete na drugi korak – nanošenje prvog sloja hidroizolacije Mapelastic Turbo i ugradnja trake za brtvljenje Mapeband te slivnika za odvodnju Drain Vertical. Prije nego krenete na treći korak, pričekajte sat vremena. Tada slijedi nanošenje drugog sloja hidroizolacije Mapelastic Turbo.

Također, pričekajte četiri sata prije nego započnete četvrti korak -polaganje keramičkih pločica ljepilom Ultralite S1 Quick. Svakako pričekajte tri sata prije nego krenete na završni peti korak – fugiranje masom za fugiranje Kerapoxy CQ ili s cementnom masom za fugiranje Ultracolor Plus te brtvljenje svih spojeva silikonskom masom za brtvljenje Mapesil AC.

Skratimo vrijeme između pojedinih faza radova

Veliku pomoć pri ovakvim radovima pružaju proizvodi koji značajno skraćuju vrijeme između pojedinih faza radova i/ili omogućuju da se radovi izvode znatno brže uz manje troškove. Sve ove karakteristike imaju inovativni Mapei proizvodi s oznakom Fast Track. Takva rješenja i proizvodi omogućuju kompletnu adaptaciju u vrlo kratkom vremenu, a time i nesmetan nastavak daljnjeg korištenja prostora.

Mapei Fast Track rješenja uključuju brojne proizvode – mase za izravnavanje, ljepila za polaganje završnih obloga, masa za fugiranje – sve ono što vam treba da u što kraćem vremenu dođete do željenih rezultata.

Tehnologija FastTrack Ready obuhvaća sve one proizvode koji skraćuju vrijeme između pojedinih faza potrebnih za dovršavanje radova i/ili omogućuju da se radovi izvode znatno brže. Zahvaljujući razvoju tehnologije, kod izvođenja radova potrebno je manje faza radova, a brzosušeći proizvodi istovremeno omogućuju puno brži završetak radova.

Više informacija o Mapei proizvodima pronađite na www.mapei.hr.

MAPEI CROATIA d.o.o.
MAPEI CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i tehnička podrška na području Zagreba i Zagrebačke županije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi