Mnogi često imaju dilemu oko toga je li bolje kupiti kadu ili tuš kabinu. Prije nego što donesete odluku razmislite o tome koliko vremena provodite u kupaonici i volite li više kada se brzo istuširate ili vam je draže duže boraviti u kadi. U obzir uzmite i navike ostalih ukućana.

Kade zauzimaju više prostora i zato su tuš kabine bolji odabir za manje kupaonice. Ako vam prostor nije problem kada je jednako dobro rješenje. Bavite li se napornim poslom ne bi bilo loše nabaviti masažnu kadu. Na tržištu postoji velik izbor modela i sigurno ćete pronaći idealnu za svoje potrebe.

Najpopularnije su četvrtaste kade jer se lako postavljaju u kut kupaonice, ali i omogućavaju korisnicima da se ispruže bez ikakvih problema. Drugi odabir mnogima su najčešće okrugle kade koje možete dijeliti s partnerom ili koristiti za istodobno kupanje više djece.

Imate li u obitelji hendikepirane ili starije osobe njima će biti lakše služiti se tuš kabinom. Prednost tuširanja je u tome i što ćete potrošiti manje vode, te se tuševi mogu ugraditi i u najmanje prostorije.

Postoje razni modeli tuš kabina, od okrugle tuš kabine, do standardne četvrtaste ili zakošene. Neovisno o tome što odaberete vodite računa o tome da redovito održavate kadu ili tuš kabinu te ih opremite kvalitetnim priborom i okovima. Na umu imajte i estetiku jer tuš, kade i pipe često koristite tijekom dana i bitno je da se u kupaonici osjećate ugodno.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi