Brzina, produljeno vrijeme obradivosti, pogodnost za obloge većih formata i debljina – to su glavne karakteristike KERAQUICK-a MAXI S1, novog bijelog i sivog cementnog ljepila razreda C2FT S1 prema normi EN 12004.

Ovo je visoko kvalitetno, brzovezujuće i brzosušeće ljepilo bez vertikalnog klizanja i deformabilnosti S1. Pogodno je za polaganje keramičkih pločica, a posebno je namijenjeno polaganju prirodnog i umjetnog kamena, uključujući obloge velikih formata i debljina.

REOLOŠKA SVOJSTVA I PRIMJENA

 • mješavina dobivena miješanjem u pravilnim omjerima KERAQUICK-a MAXI S1 s vodom ostaje obradiva oko 45 minuta, što omogućava da se zamješa cijela vreća proizvoda i ubrza vrijeme izvođenja radova
 • niska viskoznost mješavine omogućuje jednostavnu i brzu primjenu
 • kako bi se kompenzirale neravnine na podlozi, ljepilo je moguće nanijeti do debljine od 15 mm, a da pritom ne dođe do slijeganja ljepila pod teškim pločicama kao i onima velikih formata
 • može se nanositi i na vertikalne površine bez opasnosti od klizanja pločica veće mase i formata
 • omogućuje izvrsno pokrivanje poleđine pločice
 • omogućuje vrlo brzu izvedbu podova i zidova – podovi su prohodni nakon samo 3 sata, dok se u promet mogu pustiti nakon samo 24 sata
 • bijela inačica ljepila ima visok stupanj bjeline


KERAQUICK MAXI S1 sivi

ODRŽIVOST

 • sadrži 5 % recikliranog materijala
 • ne otpušta po ljude štetne tvari, certificiran je oznakom EMICODE EC1 R Plus (proizvod s vrlo niskom emisijom hlapljivih organskih spojeva) koju izdaje GEV
 • utjecaj na okoliš tijekom cijelog životnog ciklusa proizvoda mjeren je prema LCA (Life Cycle Assessment) metodologiji i dokumentiran u EPD-u (Ekološka deklaracija o proizvodu)

Ove karakteristike čine KERAQUICK MAXI S1 pogodnim za upotrebu u stambenim, trgovačkim i industrijskim prostorima.


KERAQUICK MAXI S1 ultra bijeli

Naime, može se koristiti u svim prostorima gdje je potrebno izvesti popravke na podovima izloženima intenzivnom prometu i gdje je radove nužno izvesti u kratkom vremenu kao što su javni prostori, restorani, supermarketi, izložbeni prostori, ali i bazeni, industrijska postrojenja te brzi sanacijski radovi u kupaonicama, tuševima, kuhinjama i na terasama.

Savršeno je za ugradnju na pročeljima gdje se zahtijeva upotreba brzosušećeg ljepila razreda S1. Zahvaljujući svojim karakteristikama i visokoj razini bjeline, idealno je za polaganje prirodnog i umjetnog kamena, čak i onog svijetlih boja.

 • Odjel tehnike Mapei

Za više informacija posjetite www.mapei.hr i www.mapei.com

MAPEI CROATIA d.o.o.
MAPEI CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i tehnička podrška na području Zagreba i Zagrebačke županije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi