Mramoterm uz stalnu edukaciju prati modne trendove, što uspješno primjenjuje u svojoj proizvodnji i prodaji. Iskustvom, znanjem, dobrom organizacijom i fleksibilnošću svojim kupcima uvijek nudi najbolje rješenje. Korištenjem višestoljetnog iskustva uporabe kamena u grijanju, naprednog razmišljanja i tehnologije, stvoren je zdrav i jednostavan, ekonomski, ekološki i estetski potpuno riješen način grijanja.

Ovakav način grijanja eliminira razliku temperature između poda i stropa, te svodi cirkulaciju i sušenje zraka na minimum, sve to u interesu Vašeg zdravlja. Toplinskim zračenjem zagrijavaju se čvrsta tijela, koja služe kao spremnici topline održavajući ugodnu temperaturu u prostoru koju jednostavno reguliramo sobnim termostatom.

MRAMOTERM grijanje najveću učinkovitost postiže uz vlastitu termostatsku regulaciju. Uključeno 24 sata dnevno, ima optimalan odnos potrošnje el. energije i ugodne topline. Montira se brzo i jednostavno na bilo koji zid u prostoriji ne remeteći estetsku vrijednost prostora. Nema potrebe za održavanjem, popravcima ili velikim radovima.

Oplemenite svoj prostor novom kolekcijom Mramoterm grijaćih ploča!

Mramoterm ploče izrađene od prirodnih materijala (kamena, mramora, granita), uz već poznatu estetsku vrijednost, od sada možete imati i u posebnoj izvedbi. Želite li nešto novo, jedinstveno i prilagođeno Vašim željama? Mramoterm Vam nudi opciju obrade pjeskarenja raznih motiva na Mramoterm ploči po Vašoj želji, kao i mogućnost obrade štokovanjem.

Mramoterm već 20. godina uspješno zadovoljava potrebe svojih kupaca, a iskustva pokazuju da ljudi žele dobar izbor i kvalitetu. Nakon 20. godina postojanja i uspješnog poslovanja od sada Mramoterm daje 10 godina jamstva na mramornu grijaću ploču kao dokaz vrhunske kvalitete i trajnosti proizvoda. MRAMOTERM Vam omogućava živjeti zdravije i ugodnije kao POTPUNO RJEŠENJE grijanja.

Izvor: Mramoterm obrt

MRAMOTERM
MRAMOTERM
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja preko distributera u Zagrebu, Zadru, Trogiru, Metkoviću, Koprivnici i Osijeku. Isporuka i ugradnja na području cijele Hrvatske. Djelujemo i na području Francuske, Njemačke, Portugala, SAD, Slovenije, Španjolske.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi