Vrućina, jako sunce, a u vlastitom dvorištu čeka vas bazen. Hladna voda, ležaljka u sjeni i jedno savršeno piće. Samo jedan korak i skok na glavu sprječava te da se ohladiš i odmoriš…. Onda nezgodno iznenađenje… Baš ona savršena sjena koju ti kreira savršeni mirisni bor, stvorio je prljavštinu u bazenu…

Prije svega potrebno je očistiti bazen, skloniti svu prljavštinu, provjeriti parametre u baznu, da bi vaše kupanje bilo ugodno i najbolje za vas. Za taj problem, tvrtka EMA d.o.o. ima savršeno rješenje.

Možete se odlučiti za automatiziranu dezinfekciju bazenske vode, što znači, da uređaj umjesto vas dozira dezinfekciju u vodu, da su parametri u njoj najoptimalniji. Dezinfekcija se može bazirati na kloru, elektrolizi ili hidrolizi. Za dodatne informacije o čemu se radi i koja od njih je najbolja, pružaju vam naši stručnjaci.

Dezinfekcija čisti mikro prljavštinu, dok se na dnu bazena skuplja veća prljavština kao što su otpali listovi s drveta, pijesak, koji kamenčići koje usput unesemo u bazen. Također, i za to imamo odlično rješenje - sistem samopročišćavanja, što je posebnost bazena Compass koji se zove Vantage. Da biste bolje shvatili kako ovo rješenje djeluje - pogledajte video!

Ema d.o.o., Orehova Vas
Ema d.o.o., Orehova Vas
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i ugradnja u Sloveniji i Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi