Junckers, kao jedan od svjetskih brendova proizvođača sportskih podova, potpisao je dugoročni ugovor s organizacijom FIBA ​​da će biti globalni dobavljač drvenih podova do 2024. godine.

Objava FIBA-e potpisana je 7. rujna 2021., u kojoj se detaljno opisuje partnerstvo za više događaja koje će obuhvatiti FIBA-ina elitna međunarodna natjecanja u sljedeće tri godine, uključujući i FIBA ​​​​EuroBasket 2022. kao i FIBA ​​​​Svjetsko prvenstvo u košarci 2023. i Olimpijske igre u Parizu 2024. Junckers će isporučiti svoj profesionalni prijenosni sustav sportskih podova najnovije generacije Pro Complete 44 za sva tri natjecanja. Košarkaški tereni za FIBA ​​​​EuroBasket 2022. i FIBA ​​​​Svjetsko prvenstvo u košarci 2023. bit će izrađeni po narudžbi s jedinstvenim brendiranjem svakog događaja.

Junckers prijenosni sportski podovi izrađeni od punog tvrdog drva nude profesionalnu, fleksibilnu opciju za širok izbor sportskih događaja. Sustav podova u potpunosti je u skladu sa standardom EN 14904 s izvrsnom apsorpcijom udaraca i odbijanjem lopte. Za utakmice na međunarodnoj razini jak i izdržljiv pod je neophodan, a prijenosni, profesionalni sportski pod od Junckersa nudi održivi izbor jer se može koristiti uvijek iznova, idealno jer su mnoge velike arene koje se koriste za velike sportske događaje privremene strukture . Kao pružatelj usluga na jednom mjestu, Junckers pruža tehnička rješenja od početka do kraja, uključujući savjete o izboru prijenosnog poda, ugradnju sustava podova zajedno s markiranim oznakama terena i demontažu poda nakon završetka utakmica.

S novim sporazumom o globalnom dobavljaču, Junckers i FIBA nastavljaju svoje partnerstvo nakon Junckersove uloge službenog dobavljača terena za FIBA EuroBasket 2017., nakon što je također isporučio svoje sustave sportskih podova za FIBA EuroBasket 2009. kao i za košarkaške turnire na Olimpijskim igrama u Ateni 2004.

JUNCKERS
JUNCKERS
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja, nabava, isporuka i ugradnja na području cijele Hrvatske, Slovenije, Srbije, BiH, Crne Gore, Makedonije i Kosova.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi