Izmjene odnosno dopune tijekom procesa građenja iziskuju dodatne troškove i otežavaju radne procese. Potrebne su naknadne kalkulacije, provjera troškovnika i ugovornih uvjeta. S obzirom na to da su izmjene ponekad nužne, moralo se pronaći rješenje kojim bi se olakšao taj proces. PlanRadar napravio je predloške raznih izvještaja u koje se digitalno unose informacije, automatski aktualiziraju a sve to u skladu s propisima kojima se reguliraju ugovori o građenju i građevinskim radovima!

Pojednostavljenje građevinskih procesa, transparentnost i profesionalnost između različitih sudionika procesa, glavni je cilj ovog softvera. Izaberite građevinski softver koji je u praksi koristan jer nudi sve potrebne funkcije, ali i omogućuje sigurno i detaljno bilježenje građevinskih radova svim sudionicima projekta.

Saznajte više o predlošcima izvještaja, digitalizirajte svoj rad - isprobajte besplatno!

PLANRADAR d.o.o.
PLANRADAR d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi