Kupaonica prije renovacije s nadžbuknim vodokotlićem

Mnoge kupaonice nisu toliko velike koliko bismo željeli. U manjim prostorima bitno je odabrati keramiku i kupaonski namještaj koji štedi prostor s korisnim funkcijama koje optimalno olakšavaju održavanje urednosti i čistoće.

Fokus kod proizvoda za manje kupaonice je na:

  • Prilagođenim rješenjima umivaonika za male ili nezgodno oblikovane prostorije
  • Kupaonskom namještaju malih dimenzija, no s dovoljno prostora za pohranu kozmetike ili kupaonskog pribora
  • Uskim elementima s ogledalom koji iza zrcalne površine imaju dodatan prostor za pohranu
  • Rješenjima za prostor WC školjke koji omogućavaju slobodu kretanja u skučenim kupaonicama

Idealno rješenje za renovaciju prostora wc školjke

Geberit Monolith sanitarni modul za kupaonicu veliki je hit. S jedne strane, slavi se kao element dizajna koji kupaonici dodaje moderan dodir, a s druge strane također impresionira zahvaljujući pametnim funkcijama. Instalacija se ugrađuje bez potrebe za otvaranjem zidova ili drugih strukturnih promjena. Sva sanitarna tehnologija - uključujući vodokotlić, dvostruko ispiranje i sifon - skrivena je u elegantnom modulu. Kao rezultat, kupaonica izgleda prostranije, urednije i modernije. Ovo rješenje za uštedu prostora nije prikladno samo za adaptacije, već i za nove projekte. Sanitarni modul Geberit Monolith dostupan je s prednjim oblogama u različitim bojama, koje se mogu kombinirati s različitim bočnih oplata.

Kupaonica nakon renovacije s elegantnim sanitarnim modulom Geberit Monolith

Više informacija o sanitarnom modulu Geberit Monolith saznajte na: Geberit Monolith | Geberit Hrvatska

O Geberitu
Globalna prisutna Geberit grupacija je europski lider u području sanitarnih proizvoda. Grupacija djeluje uz snažnu lokalnu prisutnost u većini europskih zemalja, pružajući jedinstvenu dodanu vrijednost kada je u pitanju sanitarna tehnologija i kupaonska keramika. Proizvodna mreža obuhvaća 26 proizvodnih pogona, od kojih se 4 nalaze na drugim kontinentima. Sjedište Grupe je u Rapperswil-Jona, Švicarska. S oko 12.000 zaposlenika u oko 50 zemalja, Geberit je 2021. ostvario neto prodaju od 3,5 milijardi CHF. Dionice Geberita uvrštene su na SIX Swiss Exchange i uključene su u SMI (Swiss Market Index) od 2012. godine.

GEBERIT PRODAJA d.o.o.
GEBERIT PRODAJA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost u svim većim trgovinama sanitarijama i keramikom.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi