Ovo su NOVI modeli unutar Internorm asortimana, KF 510, KF 520 i HF 510, koji u potpunosti zadovoljavaju moderne smjernice u arhitekturi u vidu zahtjeva za uskim prozorskim okvirima s visokim udjelom staklenih površina uz istovremeno zadržavanje maksimalnih toplinskih i zvučnih karakteristika, konstrukcijske čvrstoće i sigurnosti – BEZ KOMPROMISA!

Da bi ovo bilo moguće potrebni su noviteti jedinstveni na tržištu.

I-TEC INOVACIJE - NOVA MJERILA KOJA POSTAVLJA TVRTKA INTERNORM!

Pod zvučnim nazivom „I-tec“ tvrtka Internorm razvila je seriju revolucionarnih tehnologija, koje udovoljavaju sve kompleksnijim zahtjevima u pogledu dizajna, tehnike, kvalitete i komfora.

 • I-tec Secure
 • I-tec Core
 • I-tec Ostakljenje
 • I-tec Insulation

I-tec Secure – RAZVIJENO POSEBNO ZA MODELE KF 510 i KF 520!

POTPUNO INTEGRIRANO ZAKLJUČAVANJE DO RC3, BEZ KONKURENCIJE

Ne doprinose samo ljudi koji nas okružuju, uređenje naših prostorija i pogled prema van da se dobro osjećamo među vlastita četiri zida, već je također vrlo važan i osjećaj sigurnosti.

Sa zaključavanjem I-tec Secure, koje nema konkurenciju, možete biti sigurni da Vaši prozori pružaju pouzdanu zaštitu. Umjesto uobičajenih zasuna za zaključavanje, precizno zaključavanje krila vrata s okvirom preuzimaju zaklopke. Vađenje krila kod provale gotovo je nemoguće. Ove zaklopke pružaju značajne prednosti i kod čišćenja prozora. Vrlo malo dijelova na krilu strši, elemenata za zatvaranje gotovo i nema. Između dijelova nalazi se samo glatka plastična površina, koja je jednostavna za održavanje.

Tehnologija I-tec Secure standardno je integrirana u našim sustavima prozora KF 510 i KF 520, kako u plastičnoj tako i u plastično-aluminijskoj izvedbi, a uz pomoć opcionalne kvake sa zaključavanjem dostiže se sigurnosni razred RC2N.

VAŠE PREDNOSTI

 • savršena sigurnost zahvaljujući integriranim zaklopkama do RC3
 • provala gotovo nemoguća
 • lijep izgled, budući da nema vidljivih elemenata zatvaranja
 • jednostavno čišćenje prozorskog okvira
 • moderna arhitektura stakla zahvaljujući maloj visini u pogledu

I-tec Core – RAZVIJENO POSEBNO ZA MODELE HF 410, HF 510 i HV 450!

IZNIMNA STABILNOST PROZORA

Stanovanje u otvorenom, svijetlom prostoru s velikim ostakljenim otvorima zahtijeva izvanredna rješenja za prozore. Jer, osim najviše razine stabilnosti i opteretivosti, prozorski bi okvir trebao biti što je moguće tanji i svojim izgledom odgovarati unutarnjem uređenju.

Tvrtka Internorm je tehnologijom I-tec Core razvila drvenu jezgru koja ispunjava točno te zahtjeve. Tanki, lijepljeni slojevi drva krajnje su postojani, opteretivi i izrazito čvrsti – čvrstoća je to kakvu poznajemo kod visokostabilnih krovnih greda i nosača. Veliki prozori ili podizno-klizne stijene na taj se način mogu proizvesti bez problema. Uski dizajn okvira ovom prozoru k tomu daje dodatni dašak estetike. Novi visokotehnološki materijal uz to i štedi resurse, ekološki je održiv i zbog svoje iznimne nosivosti omogućuje prozore velikih dimenzija. Drvo prozorskih krila može se prilagoditi unutarnjem uređenju, podovima ili vratima. Unutarnji izgled prozorskih elemenata ili klizno-podiznih stijena moguće je individualno odabrati radi usklađivanja s uređenjem zahvaljujući našoj velikoj ponudi vrsta drva kao što su smreka, ariš, hrast, jasen i orah i njihovoj različitoj površinskoj obradi.

VAŠE PREDNOSTI

 • visokostabilna jezgra u prozorskim okvirima i prozorskim krilima
 • uski profili – za ulazak više svjetlosti
 • odaberite odgovarajuću vrstu drva i boju uz Vaše unutar- nje uređenje – mnoštvo individualnih boja i drva
 • privlačan omjer cijene i kvalitete
 • savršena mogućnost kombiniranja prozorskih rješenja – prozori, podizno-klizna vrata, panoramska ostakljenja

I-tec Ostakljenje, I-tec Insulation - POTPUNO  UČINKOVITO, POTPUNO SIGURNO!

Mnogo izolacijskih stakala samo se točkasto učvršćuje podloškama. Takvo se staklo jednostavnim pritiskom lako vadi iz okvira. Čak ni toplinska izolacija, ako uopće postoji, često se ne postavlja cijelom dužinom prozora i zbog toga se ne postiže optimalna toplinska izolacija.

Kako bismo Vam mogli zajamčiti maksimalnu sigurnost protiv provale, prozori tvrtke Internorm već su standardno opremljeni I-tec Ostakljenjem. Pritom je prozorsko staklo u potpunosti i bez praznina zalijepljeno s prozorskim krilom. Ovaj sustav lijepljenja jamči s jedne strane čvrst spoj između stakla i krila, dok s druge strane pospješuje stabilnost kao i toplinsku i zvučnu izolaciju. Unatoč ovome čvrstom spoju staklo se još uvijek može lako zamijeniti. I-tec Insulation dobivate u trima sustavima prozora već u standardnoj izvedbi: u KF 410, KF 510, kao i u našem kompozitnom prozoru KV 440. Granulat se u unutrašnjost okvira utiskuje pod tlakom, tako da šuplje komore budu ravnomjerno i u potpunosti ispunjene. Time se poboljšava toplinska izolacija.

VAŠE PREDNOSTI

I-tec Ostakljenje

 • maksimalna protuprovalna sigurnost
 • povećana stabilnost
 • povećana toplinska izolacija
 • poboljšana zaštita od zvuka

I-tec Insulation

 • Granulat umjesto pjene
 • Poboljšana toplinska zaštita
 • Punjenje šupljih komora u punoj dužini

IDEALNA KOMBINACIJA

STILSKI PRILAGOĐENO - NEOVISNO O MATERIJALU - USKLAĐENO

IZVANA JEDNAKO - IZNUTRA PO ŽELJI

Izvana istog dizajna – iznutra po izboru plastični ili drveni

Ako vam je, zbog visoke vlage u kupaonici, draži plastično-aluminijski prozor, ali se ne želite odreći drvo-aluminijskih prozora u dnevnoj sobi, tada s tvrtkom Internorm možete kombinirati ta dva materijala bez ikakvih problema. Dizajn vaših prozora, a time i eksterijera vaše kuće, uvijek ostaje isti. U unutarnjem prostoru u svakoj prostoriji imate mogućnost dizajnirati prozore prema vlastitim zahtjevima – u plastici ili u drvu.

Dosljedan izgled stilizirane arhitekture

Bez obzira na dizajnerski stil kojim dizajnirate svoju kuću – avangardni, moderni, elegantni, razigrani ili bezvremenski klasični – Internorm vam nudi savršenu kombinaciju materijala od plastike i drva za svaki od njih.

HOCO-STABIL d.o.o.
HOCO-STABIL d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Izrada, prodaja, dostava i montaža na području cijele Hrvatske i Slovenije.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi