Microwell je proizvođač odvlaživača zraka i toplinskih pumpi za bazene koji je na europskom i svjetskom tržištu prepoznat po*tehnološkoj inovativnosti, energetskoj učinkovitosti i kvaliteti proizvoda*, kao i najširem rasponu opcija.

Stropni odvlaživač zraka DRY SIREN dodatno se ističe u programu Microwella, jer je riječ o jedinstvenom uređaju na svjetskom tržištu. Osim što se diskretno ugrađuje iznad samog bazena, omogućujući odvlaživanje na samom izvoru isparavanja, riječ je o split sistemu kod kojeg je kompresor odvojen i dislociran iz prostorije bazena. Time se postiže iznimno tih rad stropne jedinice, s kojom je kompresor povezan bakrenim cijevima punjenim freonom.

DRY SIREN je multifunkcionalan uređaj, te je opremljen i bluetooth zvučnikom snage 80W, LED osvjetljenjem i patentiranim Microwell sustavom prikaza relativne vlage zraka preko multi-LED svjetlosnog sistema. Upravljanje radom uređaja obavlja se preko mobilne aplikacije ili tableta koji je uključen u isporuku.

Svi Microwell uređaji proizvode se u Europskoj uniji te su idealni za projekte koji se financiraju iz EU fondova.

EMA d.o.o., Zagreb
EMA d.o.o., Zagreb
Internet adresa

Osigurana dostava na području cijele Hrvatske i na području Albanije, BiH, Crna Gore, Kosova i Slovenije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi