Planirate gradnju kuće ili renoviranje postojećeg objekta i niste sigurni kome se obratiti za izvođenje radova?

Tražite li specijalizirani tim s dugogodišnjim iskustvom, dobrim referencama i educiranim majstorima preporučujemo Šir gradnju koja je specijalizirana za sve vrste građevinskih radova, a posebno za izvođenje hidro i termo izolacija, sanacija, adaptacija i krovopokrivačkih radova.

Šir gradnja izvodi hidroizolaciju i sanacije od prodora kapilarne vlage i podzemnih voda u postojećim objektima, hidroizolaciju novih i sanaciju postojećih podzemnih objekata, vodo spremnika, podruma, garaža i tunela, nadzemnih objekata, hidroizolaciju novih ravnih krovova, izradu zelenih krovova, hidroizolaciju novih balkona i terasa, kao i sanaciju postojećih…

Želite li stručnu podršku vašim zahtjevima, zajamčenu kvalitetu ugrađenog materijala, povoljne cijene i jamstvo za izvedene radove Šir gradnja je idealan odabir.

ŠIR GRADNJA d.o.o.
ŠIR GRADNJA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi