Kod izvedbe ugradbenog tuša radovi moraju ići određenim tijekom. Bilo da se radi o planiranju nove kupaonice ili renoviranju stare, potrebno je predvidjeti gdje će se tuš funkcionalno najbolje uklopiti, a zatim pristupiti radovima pripreme podloga gdje će se ugradbeni tuš izvesti. Ti radovi predviđaju izvedbu odvodnje, hidroizolacije i brtvenih traka, te pravilno razmjeravanje te zatim ugradnju keramike, prvo na zidne površine, a zatim na podne površine, gdje se posebnu pozornost treba posvetiti izvedbi padova prema odvodnim kanalicama.

Na popločenim površinama potrebno je izvršiti fugiranje kvalitetnim fleksibilnim masama za fugiranje, a ispunjavanje spojeva izvršiti sanitarnim silikonom koji omogućava potpuno i fleksibilno spajanje spojeva kutova, zidova ili podova. Postupak izvedbe ugradbenog tuša, kao i postupke izvedbe hidroizolacije, postavljanja keramike i fugiranja, možete vidjeti u videu.

CEMIX CROATIA d.o.o.
CEMIX CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi