Većina nas se vjerojatno sjeća pikula i kako smo se igrali s njima. To je nekada bila prava zabava. Danas nažalost djeca ni ne znaju čemu to služi, ali mi odrasli možemo ipak nekako iskoristiti te naše pikule kako bi nas s vremena na vrijeme podsjetile na naše djetinjstvo.

Izradite neke super ukrase od pikula. Napunite li samo običnu staklenku pikulama to će već biti odlična dekoracija. Možete ih motati žicom te ih povezati u više nizova i od njih napraviti zvono za terasu ili vrt. Iako baš neće zvoniti, izgledat će odlično. Od njih se može i izrađivati nakit, naušnice ili privjesci. Vaš klub stolić može dobiti novi izgled ako imate stakleni stolić sa rupom koju možete popuniti s njima.

Ukrasite stare okvire, ubacite ih u neke dijelove na podu preuređujete li koju prostoriju, kako biste imali originalan pod od pikula. Neka se i vaša djeca nauče pikulati, a one im mogu poslužiti i za neke druge igre poput nekog velikog flipera kojeg ste izradili od kartona i malih pregradica. Pikule samo po sebi mogu izgledati lijepo pa će njihova funkcija kao dekoracija služiti i bez previše truda.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi