Već je svima poznato da se sve može ponovo iskoristiti, da možemo reciklirati i na taj način stvarati neke zaista kul stvari. Ne morate se bojati kako vama to možda neće uspjeti, nemojte odustati i prije nego ste počeli. Kako postoji puno toga što se može iskoristiti na drugačiji način osim onoga za što je namijenjeno, tako i ping pong loptice ne moraju nužno biti samo za ping pong.

Raspitajte se okolo, možda netko ima ping pong loptice, a ne koristi ih. Kada ih skupite možete od njih napraviti fora luster u boji. Obojite loptice u svoje omiljene boje, možete koristiti jednu boju, a i više njih ako želite šareniji luster. Probušite svaki lopticu kako biste tu provukli flaks koji će držati loptice u nizu. Zatim provucite žicu kroz sve loptice u krug, a to radite ovisno o tome koliko veliki luster želite.

Također možete napraviti i fora ukrasne lampice. Sigurno kod kuće imate neke lampice za bor koje ne koristite. Probušite loptice te ih nataknite na žaruljice i zalijepite silikonom kako ne bi ispale. Jednostavnije od ovoga zaista ne može. Također možete napraviti i vijenac za vrata. Loptice naravno možete obojati, a možete ih nanizati na staru žičanu vješalicu koju ćete oblikovati u krug. Lijepite loptice dok ih slažete na vješalicu i ukrasite vijenac po želji.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi