Cipele kupujemo barem dva puta godišnje, ali je to vjerojatno i više. Kutije nam se gomilaju i često ih nemamo gdje staviti. Naravno, za cipele je bolje da budu u svojoj originalnoj kutiji kako se ne bi oštetile, ali kutije ipak završe u kanti za smeće.

Sada to ne mora biti tako. Nemojte bacati kutije za cipele u smeće nego ih iskoristite. Izradite lijepu košaru od kutije za cipele u koju možete stavljati razne sitnice. Bit će vam potrebna malo deblja špaga, vruće ljepilo i stara jastučnica ili neka tkanina po želji. Uz pomoć vrućeg ljepila na kutiju zalijepite špagu, ali samo do pola kutije.

Uzmite staru jastučnicu te ju okrenite naopako pa ju stavite unutar kutije, presavinite gornji dio tako da jastučnica dobro odgovara veličini kutije. Jastučnicu možete i izrezati i iskrojiti da odgovara kutiji. Presavinite jastučnicu te ju sa vrućim ljepilom pričvrstite za drugu polovicu kutije. Pripazite da vam jastučnica ili tkanina koju ćete upotrijebiti bude uz rubove unutar košare. Ako vam je lakše, možete tkaninu i unutar kutije pričvrstiti ljepilom. To je to, vaša košara je spremna za upotrebu.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi