Izolacija zidova je dugoročno i višestruko isplativa, naročito u područjima u kojima se izmjenjuju vruća ljeta s hladnim zimama i kišnim proljećima i jesenima.

Osim ugodne unutarnje klime bitan razlog za što bolju izolaciju zidova su cijene energenata. Sa pravilno postavljenom termoizolacijom moguće je smanjiti troškove grijanja više od 30 posto. Postoje još brojne prednosti izolacije zidova, na primjer, građevina će tako biti zaštićena od propadanja jer izolacija sprječava kondenziranje vlage na unutrašnjosti zidova.

Razmišljate li o najboljem rješenju za izolaciju vanjskih ili unutarnjih zidova, izolaciju zidova oko prozora, zidova na tavanu ili krova preporučujemo Multipor. Odličan je izolator jer omogućava zidovima da „dišu" čime se suzbijaju pojava plijesni i potencijalna oštećenja u budućnosti.

YTONG POROBETON d.o.o.
YTONG POROBETON d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Gradnja kuća na području cijele Hrvatske
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi