Planirate urediti neiskorišteno potkrovlje ili obnoviti krov i stvoriti dodatni životni prostor? Izolacijom krovišta smanjuju se toplinski gubici, poboljšava akustika te povećava protupožarna aktivnost.

Izolacija se može postaviti između ili ispod rogova, međutim, najekonomičniji način za postizanje toplinske izolacije na kosom krovu je postavljanje između rogova. Osim što se brzo i lako izvodi, prostor između rogova se iskorištava na najbolji mogući način. Može se ugraditi iznutra i izvana. To je zanimljivo ne samo zbog izolacije u novogradnji ili prilikom renovacije krova, već i kada želite proširiti krov, a pritom očuvati krovni pokrov.

Ponekad, kad dubina rogova nije dovoljna za ugradnju izolacije, potrebno je postaviti odgovarajuću toplinsku izolaciju ispod rogova. Ona obično nije dovoljna te ju je potrebno kombinirati s drugim mjerama, npr. s izolacijom međustropnih greda.

Pročitajte više o izolaciji ispod i između rogova, pogledajte video postavljanja kamene vune na kosom krovu te preuzmite brošure i kataloge.

ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o.
ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske, BiH, Crne Gore, Srbije i Slovenije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi