Nema ničega boljeg nego peći meso na roštilju koji ste sami izgradili. Kada pomislite na gradnju odmah vam padne mrak na oči jer to traje, ali nemojte gledati samo lošu stranu. Izradit ćete roštilj svojim rukama što je puno vrjednije nego kupovni. Postoji jako puno roštilja koje možete kupiti, ali kada gradite svoj tada sami određujete kako će izgledati i što ćete napraviti.

Kako bi si olakšali gradnju, skicirajte roštilj, odredite mjesto gdje će se nalaziti i što vam je sve potrebno. Nakon toga pripremite površinu na kojoj ćete roštilj graditi što znači kako taj dio treba biti ravan, a vjerojatno biste trebali betonirati ukoliko je travnata površina. Umjesto betona možete napraviti prekrasan drveni pod. Kakvu ćete površinu imati ovisi o tome kakav ćete materijal koristiti za gradnju roštilja. Napravite veliki ili mali roštilj, visoki ili niski. Sami birate što želite i kako.

Napravite i dodatne dijelove poput površina gdje ćete držati meso i gdje ćete ga pripremati za pečenje. Možete si napraviti i spremište za drva, ugljen te ostale potrebne stvari. Napravite vanjsku mini kuhinju koja će oduševiti svakog gosta, ali i vas same. Možete dodati i krov kako biste roštilj zaštitili od kiše, a zimi od snijega.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi