Kada je u pitanju odabir prozora za vaš dom, nije dovoljno samo odabrati nešto što lijepo izgleda. Prozori imaju ključnu ulogu u udobnosti, energetskoj učinkovitosti i estetici vašeg doma. Stoga je bitno na vrijeme donijeti odluke kako biste osigurali najbolje moguće rješenje za potrebe vaše obitelji. Kako bismo vam pomogli u toj odluci, donosimo vam nekoliko ključnih savjeta, temeljenih na GEALAN-ovom bogatom iskustvu velikih stručnjaka.

Spoj moderne arhitekture i toplog doma

Tražite elegantna rješenja, suptilnog dizajna i čistih linija? Prozori sustava GEALAN-LINEAR® donose dodir suvremenog minimalizma. Sustav u segmentu 74 mm zadovoljava i najstrože zahtjeve u pogledu dizajna, performansi, ekonomičnosti i svestranosti. Jasan i oštri dizajn sustava GEALAN-LINEAR® nudi osvježavajući i bezvremenski dizajn i kao takav odgovara modernoj arhitekturi. Jasne linije i oštri kutevi odlično odgovaraju modernim, otvorenim i minimalistički uređenim fasadama novih objekata.

Još ugodnije okruženje za cijelu obitelj s još nižim režijama

Za obitelji koje žele smanjiti svoju potrošnju energije, sustav GEALAN S9000 nudi idealno rješenje. Najbolje svojstvo toplinske izolacije nije slučajnost, već rezultat ciljanog razvojnog rada. Rezultati govore sami za sebe. Brojne kalkulacije su pokazale izvrsne vrijednosti toplinske izolacije. Od početka je razvojni cilj bio postizanje toplinske vrijednosti od Uf;- 0,92 W/m²K, pogodno za pasivne kuće.  Osim toga, GEALAN S9000 sustav pruža izvanrednu trajnost, čineći ga dugoročnim rješenjem za obitelji koje razmišljaju o budućnosti, ali i za one koje razmišljaju o još ugonijim okruženju, naime - GEALAN sustav S 9000 osigurava do 25% više udjela stakla i ulaska svjetlosti kroz prozor. Ne samo da smanjujete svoju potrošnju energije, već i obogaćujete svoj dom s još više svjetlosti.

Sustav praga kojeg će i najmanji odmah zavoljeti

Sigurnost je prioritet kada imate malu djecu, a GEALAN-COMFORT® je sustav praga s apsolutnim premium karakteristikama, čak i u pogledu sigurnosti vaše obitelji. Estetski oduševljava svojom ravnotežom s podom bez vidljivog prijelaza. Prag je pogodan za sve varijante okvira sustava S 9000 (s brtvom na spoju ili srednjom brtvom) i može se lako implementirati od strane proizvođača koji su dosad koristili standardni GEALAN prag. Siguran prelazak preko pragova, spriječava moguće ozljede, čineći ovo rješenje najidealnijim za obitelji s aktivnom malom djecom čije trčanje preko pragova vam više ne čini nelagodu.

GEALAN d.o.o.
GEALAN d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske. Djelujemo i na području Albanije, BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Top teme
PROJEKT RENOVACIJE KUPAONICE Detalji koji mijenjaju izgled kupaonice
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi