Svi volimo lijepo uređene okućnice, bilo oko vaše kuće ili poslovnog prostora, bilo oko stambenih zgrada, hotela ili kampova. Za sve vas koje smetaju kante ili kontejneri ispred vašeg objekta, postoji jednostavno, kvalitetno i sofisticirano rješenje koje će omogućiti zadržavanje lijepog okoliša te zaštitu samih kanti i kontejnera od vremenskih nepogoda i potencijalnog vandalizma.

Ovisno o potrebama, možete birati između dva modela koje ćemo ukratko predstaviti.

Smetlarnici StyleOUT 120/240

StyleOUT 120/240 smetlarnici namijenjeni su za obiteljsku i poslovnu upotrebu. Obzirom na količinu otpada, koriste se kante odnosno spremnici od 120L i 240L. Dostupni su u 4 različita modela i 6 različitih veličina te u velikom izboru boja i dodatne opreme. Spremaju se u spremnik koji ovisi o broju i veličini kanti za otpad koje želimo u njega smjestiti. StyleOUT smetlarnici skrivaju kante i sprječavaju neugodne mirise, a na krov možete posaditi i biljke te tako dodatno sakriti ili ukrasiti vaš smetlarnik, a samim time i okućnicu.

Smetlarnici StyleOUT 770/1100

Dukin StyleOUT smetlarnici 770/1100 predviđeni su za stambene zgrade, hotele, resorte i kampove odnosno za veće potrebe. U njih se mogu smjestiti 2 ili 3 velika kontejnera. U smetlarnik StyleOUT 1100 mogu se spremiti kontejneri zapremnine do 110L, a u model 770, koji je nešto uži, oni zapremnine do 770L. Zahvaljujući pomičnom krovu pristup kontejnerima je jednostavan, a sam smetlarnik je niži i odlično se uklapa u okoliš. Dostupni su u 4 različita modela i 4 različite veličine, ovisno o broju kontejnera koje želimo u njega sakriti.

Zahvaljujući velikom izboru boja i imitaciji drva, ovaj model savršeno će se uklopiti u okolinu.

U galeriji pogledajte više slika za inspiraciju!

 

Fotogalerija (10)

HABY d.o.o.
HABY d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi