Odabir pravog sustava za vodovodne instalacije grijanja i hlađenja nikada nije bio važniji. Korištenje zastarjelih cijevnih sustava za opskrbu vode u zgradama opasno je i ta opasnost dramatično raste kada se troškovi i kvaliteta „režu" samo da se uštedi.

Vlasnici imovine i inženjeri zaduženi su za pronalaženje odgovarajućeg sustava vodoopskrbe koji čuva vodu i štiti potrošače. Postavite si pitanje zadovoljava li vaš idući poslovni projekt ili „kućni zadatak" najviše standarde kvalitete i sigurnosti.

Iako svi metalni cijevni i plastični sustavi imaju svoje prednosti i nedostatke, čvrsto vjerujemo da su Uponor PE-Xa cijevi (umrežene polietilenske cijevi) jedini izbor koji biste trebali uzeti u obzir kao rješenje za instalacijske poslove u području instalacije vode i grijanja. Jedinstveni i inovativni sustav instaliranja tvrtke Uponor koristi učinak stezanja za brzu i jednostavnu instalaciju, koji radi zajedno s umreženim PE-Xa.

* Pogledajte video

Prednosti Uponor Quick & Easy sustava za vodovodne instalacije grijanja i hlađenja

  • Brzina – Quick & Easy spajanje cijevi za vodu ili grijanje može se jednostavno obaviti u roku od nekoliko sekundi, štedeći vrijeme i trošak instalacije
  • Sigurnost – Pouzdana i čista instalacija – nema zavarivanja, lemljenja, sustav male težine
  • Isplativost – Fleksibilni cijevni razdjelnici za optimiziranu uporabu materijala s manje spojeva, smanjujući potencijalnu propusnost, cijenu instalacije i održavanja

Nabavite po posebnoj cijeni Starter kit s alatom Milwukee M12

* Pogledajte video


Quick & Easy Starter Kit

Quick & Easy promotivna ponuda: Iskoristite priliku i sami isprobajte Uponor Quick&Easy fleksibilni sustav. Starter Kit sadrži dovoljnu količinu spojnica i prstenova za standardnu vodovodnu instalaciju u obiteljskoj kući, te alat M12 Milwaukee za proširenje cijevi.

* Besplatno se pretplatite na Uponor YouTube kanal kako biste bili u tijeku s novitetima koje Uponor nudi instalaterima.

Dovoljno je da ispunite obrazac i poslat ćemo Vam osobni kupon za Quick&Easy Starter Kit. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

* Pogledajte video: Rastavljanje fitinga, metoda br.2

Quick & Easy se razvio tijekom vremena, dovodeći nas do potpunog, fleksibilnog i sigurnog sustava – time je olakšano instaliranje, isplativost, sigurnost i prilagodljivost.

Uponor nudi široki asortiman alata i pribora koji olakšavaju instalaciju bez problema, kao što to čine naši jedinstveni novi alati, ranije spomenuti M12, te M18 za proširenje/ekspandiranje, a nudimo vam široki asortiman opruga, alata za rezanje i savijanje za potrebe vaše instalacije.

Izvor: UPONOR

UPONOR
UPONOR
Internet adresa

Društvene mreže

Predstavljanje, promocija, trehnička podrška na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi