Sve građevinske tvrtke žele minimizirati broj pogrešaka i nedostataka na gradilištu, uštedjeti vrijeme i novac te smanjiti radne sate upravitelja gradilišta. To je danas moguće zahvaljujući aplikaciji za bilježenje građevinskih nedostataka.

Ova PlanRadarova građevinska aplikacija digitalan je način praćenja svih nedostataka. Na primjer, ako izvođač uoči pukotinu na zidu više nema potrebe da zove voditelja gradilišta da ga obavijesti, već mu aplikacija pruža mogućnost da kreira ticket s fotografijom nedostatka i objašnjenjem u vidu glasovne poruke.

Svaki član tima može u bilo kojem trenutku uočiti nedostatak koji bi mogao utjecati na rok završetka radova ili čak narušiti cijeli radni proces. 

S aplikacijom više nema potrebe za dijeljenjem nacrta u papirnatom obliku svaki puta kada se oni promijene, u svakom trenutku možete provjeriti da vaš tim radi na najvažnijim zadacima i da nema kašnjenja, cijelo vrijeme možete digitalno pratiti status nedostataka te uživati u transparentnosti i brzoj komunikaciji s investitorom.

Aplikacija za bilježenje građevinskih nedostataka najučinkovitiji je način upravljanja svim radnim procesima.

PLANRADAR d.o.o.
PLANRADAR d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi