Kuća na kat PROMO 169

Kako biste za sebe i svoju obitelj uspjeli isplanirati kuću iz snova donosimo nekoliko projekata kuća koje će vam pomoći u kreiranju vlastitog doma. Pogledajte gotove projekte klasičnih i modernih kuća, odaberite stil kuće koji vam odgovara, spratnost, broj soba i veličinu objekta, te pronađite ideje za izgradnju vlastite kuće ili vikendice.

Klasična kuća na kat A&A

Najveći dio prizemlja ovog klasičnog modela kuće zauzima dnevni boravak uz kuhinju i trpezariju te jedna spavaća soba i kupaona. U potkrovlju se nalaze dvije manje spavaće sobe, jedna velika sa garderoberom, prostrana kupaona i otvorena TV-soba.


Veličina objekta: 278 M2

Moderna prizemna kuća KAISA

Ova kuća sadrži sve što je potrebno za život jedne obitelji. Ima sve prostorije potrebne za normalno fukncioniranje, smještene u minimalni broj kvadrata, a dodatnu kvalitetu predstavljaju vanjska ostava i carport.


Veličina objekta: 140 M2

Klasična prizemna kuća PROMO 83

Prostrana prizemnica je savršena za gradnju na širim terenima. Ono što čini ovu kuću posebno atraktivnom je šesterokutni svijetli dnevni boravak sa trijemom i jako zanimljiv izgled krova. U odnosu na manje kuće u ponudi ima jednu sobu više i dodatni WC.


Veličina objekta: 83 M2

Razmišljate li o gradnji ili kupnji kuće i želite brzu, ali kvalitetnu izvedbu preporučujemo montažne kuće. Osim cijene i energetske učinkovitosti prednost montažnih kuća je u tome što su dostupne kao individualiziran projekt koji je u potpunosti prilagođen vašim zahtjevima i željama. Saznajte više o modelima kuća, pogledajte tlocrte i cijene gotovih projekata!

PROMO d.o.o. PODRUŽNICA ZAGREB
PROMO d.o.o. PODRUŽNICA ZAGREB
Prodaja i izvedba na području cijele Hrvatske, BIH i EU.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi