ISO SPAN drvovetonski blokovi ispunjavaju više graditeljskih zahtjeva i pozitivnih osobina elemenata konstrukcije građevina odjednom:

  • Služe kao oplatni elementi koji se mogu slagati bez vezivnih sredstava, rezati po duljini i visini bez suvišnog otpada, prilagođavati svim tlocrtnim i vertikalnim arhitektonskim oblicima, a kroz njih se mogu provlačiti sve vrste instalacija.
  • Služe kao izolacijski elementi, jer u blokovima za vanjske zidove je ugrađena toplinska izolacija, mehanički zaštićena stijenkom drvobetonskog bloka. Velik izbor širina blokova i debljina izolacije omogućava ispunjenje svih zahtjeva toplinske zaštite i uporabu kao gradiva za niskoenergetske i pasivne kuće. Uz to se i nude  tri različite vrste ugrađenih izolacijskih materijala.
  • Služe kao elementi za zidove velike nosivosti i duktilnosti. Zahvaljujući nosivoj betonskoj ili armirano-betonskoj jezgri zida, koja može biti debljine do 22 cm, omogućena je i gradnja višekatnica, proizvodnih i sportskih dvorana i ostalih objekata visokogradnje. Osobito se i u praksi pokazala visoka seizmička sigurnost i stabilnost ISO SPAN zidova.
  • Služe u konačnici kao visokokvalitetan zid za zdravo stanovanje, jer se njegova struktura sastoji od prirodnog, pretežno drvenog omotača, s poprečnim rebrima koja prolaze kroz cijeli zid i omogućavaju paropropusnost, koja je uz dobru toplinsku zaštitu nezaobilazan uvjet za zdravu klimu unutarnjeg prostora.

ISO SPAN ima proizvode i tehnička rješenja za gradnju objekata od podruma do krova, s razrađenim standardnim detaljima nadvoja, serklaža, greda i stupova, ležaja stropnih ploča, itd.

Više od pola milijuna kvadratnih metara ISO SPAN blokova ugrađuje se godišnje u zidove dijelom cijele Europe, uz suradnju s vrlo renomiranim investitorima i izvođačima, koji kroz svoja iskustva prepoznaju i cijene prednosti ISO SPAN proizvoda i tehnologije gradnje. 

Fotogalerija (6)

ISO SPAN Baustoffwerk Gmbh
ISO SPAN Baustoffwerk Gmbh
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i dostava na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi