Iskustvo nam govori da su zahtjevi i očekivanja investitora koji grade stambeni, poslovni ili drugi prostor za vlastite potrebe rangirani po slijedećim točkama prioriteta:

1. SIGURNOST – dugoročno stabilna, sigurna građevina i materijali koji odolijevaju svim prirodnim učestalim ili izvanrednim djelovanjima (vjetar, snijeg, potresi).

2. EKONOMIČNOST – optimalni troškovi i uštede  vremena u fazi gradnje (kratkoročno) i minimalna ili nulta potrošnja energenata kroz cijeli vijek korištenja građevine (dugoročno).

3. UDOBNOST – udobnost i zdrava klima boravka u prostoru, kao preduvjet za dobru kvalitetu života i dugoročnu zaštitu zdravlja.

Svakako ima još dosta zahtjeva koje investitori mogu i trebaju postaviti, ali ovo su svakako oni elementarni i najvažniji, oko kojih ne bi trebalo biti kompromisa.

ISO SPAN proizvodi i izvedeni zidovi neupitno ispunjavaju sve ove zahtjeve, zahvaljujući sastavu materijala, mehaničkim i fizikalnim osobinama i tehnologiji gradnje koja rješava sve kritične detalje izvedbe.

Potvrđeno je to desetljećima iskustva i desecima tisuća izvedenih objekata, osobito u dijelovima Europe s vrlo visokim kriterijima kvalitete.

Fotogalerija (3)

ISO SPAN Baustoffwerk Gmbh
ISO SPAN Baustoffwerk Gmbh
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i dostava na području cijele Hrvatske, BiH, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi