Smanjenjem broja faza radova pri gradnji zidova može se znatno ubrzati proces izgradnje. Umjesto da se radovi izvode paralelno u različitim fazama (npr. postavljanje i skidanje oplate, betoniranje, zidanje, postavljanje toplinske izolacije itd.), smanjenjem faza omogućuje se kontinuiran rad na različitim dijelovima projekta istovremeno.

To dovodi do kraćeg ukupnog vremena izgradnje, smanjenju broja radnika, manjim troškovima te znatno pridonosi lakšoj koordinaciji i kontroli kvalitete gradnje.

Smanjenjem broja faza može se smanjiti utjecaj gradnje na okoliš. Manji broj faza može značiti manje buke, manje emisije i manje oštećenje okolnih područja, što pomaže u očuvanju prirode i okoliša. U nekim projektima smanjenje broja faza može povećati fleksibilnost u planiranju i prilagodbi promjenama.

Ako se tijekom izgradnje pojave neke promjene ili iznenadni zahtjevi, manji broj faza olakšava prilagodbu i reorganizaciju radova.

Tehnologija gradnje ISO SPAN blokovima omogućuje da se kroz samo jednu fazu gradnje nosivih i pregradnih zidova ostvari maksimalni učinak i napredak radova, neovisno o vremenskim uvjetima (kiša, velika vrućina ili hladnoća) jer su blokovi ujedno oplata i izolacija zidova, a osim toga jednostavna je i ugradnja instalacija unutar zidova.

Gotov zid jednog kata odmah omogućava dodatnu gradnju idućih katova, a po završetku grube gradnje zidovi su odmah spremni za ugradnju stolarije i završnu obradu.

 
ISO SPAN Baustoffwerk Gmbh
ISO SPAN Baustoffwerk Gmbh
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i dostava na području cijele Hrvatske, BiH, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi