Aluminij – materijal budućnosti

Gotovo više od jednog stoljeća aluminij je čudo od metala, koji ima visoku cijenu zbog svojih osobina. Omogućuje izradu najzahtjevnijih proizvoda za visoku tehnološku industriju poput svemirske, avionske i automobilske. Istovremeno se njegova upotreba povećava i u drugim granama kao što je građevinska i prehrambena industrija. Danas gotovo da i nema zahtjevnog proizvoda, koji ne sadrži aluminij. Zbog odlične toplinske provodljivosti i izvanredne efikasnosti prilikom upotrebe za grijanje, zbog svoje male težine i skoro 100% reciklaže, upotreba aluminija utječe na smanjenje globalnog zagrijavanja i tako doprinosi održavanju našeg planeta. Zašto onda vaši novi radijatori ne bi bili od aluminija?

Prednosti aluminijskih radijatora

  • Izvanredna efikasnost aluminijskih radijatora AKLIMAT

Toplinska provodljivost aluminijskih radijatora AKLIMAT je 2,7 puta veća od čeličnih radijatora, što znači da su jako efikasni i štedljivi i njihovom upotrebom se prosječno uštedi barem 15% energije za grijanje.

  • Aluminijski radijatori AKLIMAT su pogodni za sve temperaturne sisteme

Zbog izvanredne odazivnosti aluminija radijatori AKLIMAT su kompatibilni sa štedljivimi niskotemperaturnim sistemima grijanja kao su toplinske pumpe jer i kod niskih temperatura u grijaćem tijelu postižu potpuni ugođaj topline u vašem prostoru.

  • Izvanredna fleksibilnost modularnih radijatora AKLIMAT

Modeli radijatora AKLIMAT CLASSIC i AKLIMAT CUBO vam svojim dizajnom omogućuju izbor bilo koje visine i širine vašeg AKLIMAT radijatora i to u dvije različite debljine, širi M i tanji T. Traženje radijatora željene veličine više nije potrebno, jer kod AKLIMAT radijatora to činite sami. 8 različitih mogućnosti priključenja omogućuje vam da priključenje učinite na već postojećim cijevima.


Slobodan izbor visine i broja članaka modularnih radijatora AKLIMAT


8 različitih mogućnosti priključenja modularnih radijatora AKLIMAT

Pogledajte katalog

AKLIMAT ALUMINIJSKI RADIJATORI
AKLIMAT ALUMINIJSKI RADIJATORI
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske. Djelujemo i na području ostalih navedenih država.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi