Plastične boce imaju široku primjenu u kućanstvu. Koriste se kao dekoracije u interijeru, na primjer, od njih se rade vaze i razni ukrasi ili se koriste na vrtu, primjerice, za pohranu sredstava protiv raznih štetočina.

Zgodna ideja je upotreba plastične boce kao kalup za želatinu. Prvi korak u ovom „uradi sam" zadatku je rezanje skalpelom. Potrebno vam je samo dno boce kako biste dobili zdjelice. Dakle, potrebno vam je više plastičnih boca kako bi mogli imati više slastica. Dno plastičnih boca sasvim je praktičan kalup, s kojim će slastica koju pripremate ujedno dobiti i lijep oblik.

Idući korak obuhvaća uređivanje ruba kalupa. Uzmite škare i njima malo odrežite rub, na primjer, praveći valove, kako bi posudice bile vizualno privlačnije. Zatim spremite kalupe u hladnjak i pripremite slastice od želatine u raznim bojama. Izlijte ih u kalupe i ostavite da se stvrdnu. Čestitamo, napravili ste originalnu slasticu i dekoraciju koju možete ponosno staviti pred svoje goste ili članove obitelji.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi