Vjerojatno imate kod kuće neke stare stolove, ormare, komode, a i s time i starih ladica. Možda se želite riješiti nepotrebnog namještaja koji vam samo zauzima prostor, a želite nešto modernije, novije i slično. To je sasvim u redu, a i u redu je reciklirati stari namještaj.

Probajte s ladicama. Njih možete iskoristiti u različite svrhe, a probajte ih pretvoriti u razne police. Ladice biste za početak trebali očistiti, prelakirati ili obojati u neku sasvim novu boje. Skinite ručkice iako ih možete i ostaviti. Možete ih i zamijeniti s nekim drugim ručkicama, možda nekog posebnog dizajna, starinskog štiha ili slično, ako želite police u nekom shabby chic stilu. Obojite ih kako želite, također ih možete ukrasiti sa samoljepljivim tapetama, naljepnicama ili slično.

Decoupage tehnika je isto dobar izbor. Naravno, kada ste sve to odradili policu stavite na zid. Nju možete okrenuti na dno police, tj. da ladica bude na zidu, a i tako da ladica stoji ravno, baš kako ide u ormar ili komodu, na taj način na nju možete staviti više stvari. Kako god bilo, vaše police će izgledati savršeno i originalno.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi