Najodrživija sanitarna oprema koja se aktivira bez dodira, za javne, sanitarne i ugostiteljske projekte.

Nedavno su Fluidmaster i IPEE udružili snage i znanje za razvoj budućih rješenja u sanitarnoj tehnici. Prvi proizvodi te suradnje su revolucionarni pametni sanitarni sistemi. Spojili su prednosti Fluidmaster tehnologije infracrvenih senzora s IPEE sposobnošću da otkrije stvarnu upotrebu. Kombinacijom IR-a s otkrivanjem upotrebe, možemo spriječiti nenamjensko ispiranje WC školjke ili pisoara. Tako WC školjka ili pisoar neće više reagirati na slučajno kretanje korisnika ispred njega.

Nova generacija pametnih sanitarnih sistema

Korisnik se više neće suočavati s neželjenim ispiranjem tijekom korištenja toaleta. To će mu uštedjeti puno neugodnosti, što će dovesti do boljeg doživljaja toaleta. Pametni sanitarni sistem opremljen je otkrivanjem začepljenja, tako da neće doći do prelijevanja vode iz WC školjke ili pisoara. Korisnici više se neće morati baviti mokrim i prljavim podovima.

Značajna ušteda i sigurnost

Velikim smanjenjem broja neželjenih ispiranja toaleta, u mogućnosti smo smanjiti količinu potrošene vode što donosi ekonomsku uštedu na kraju mjeseca. Ali također se troškovi održavanja mogu značajno smanjiti sprječavanjem prelijevanja.

Vlasnik nekretnine ili upravitelj objekta svojim krajnjim korisnicima ne pruža samo ugodan, higijenski doživljaj toaleta, već umanjuje i svoje ukupne troškove.

Široka primjena

Pametni toaleti posebno su dobar izbor na bilo kojem javnom, komercijalnom i ugostiteljskom mjestu. Hoteli, zračne luke, škole, javne zgrade, benzinske postaje, ali i trgovački centri, uredske zgrade, tvornice. Na bilo kojem mjestu gdje su higijena i održivost važni, povrat ulaganja u ove pametne sanitarne sisteme izuzetno je brz.

Setovi za WC

Tehnologija ispiranja Spectre IPEE sastoji se od dva sustava za otkrivanje koji neprimjetno rade zajedno kako bi stvorili najbolju na tržištu tehnologiju ispiranja koja se aktivira bez dodira. Senzor prisutnosti visoke klase otkriva kada osoba sjedi na WC školjki, drugi senzor neprestano nadgleda što se događa unutar školjke: provjeravaju se i razina vode i koncentracija soli. Samo ako oba senzora pokazuju da je WC upotrijebljen, a korisnik se odmaknuo od školjke, WC školjka automatski se ispire. Usavršavajući tehnologiju otkrivanja, sustav Spectre IPEE može eliminirati pogrešno ispiranje jednom zauvijek.

Senzorska tipka za ispiranje

IPEE nastoji pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. LED sučeljem sustava Spectre jasno pokazujemo kakav je status sustava. Na taj način svoje standarde podižemo još više. Nakon što sustav Spectre IPEE otkrije korisnika, LED na senzorskoj tipki za ispiranje svijetli bijelom bojom, čime je korisniku jasno da je sustav aktivan. Zelenom bojom tijekom ispiranja WC školjka pokazuje da je ponovno čista i spremna za uporabu. Kad se WC školjka začepi, sustav Spectre IPEE to će prikazati treptanjem crvene boje. Osoblje za čišćenje ili održavanje u tren će primijetiti koju je WC školjku potrebno odčepiti.

TRI IZVEDBE SVIH PROIZVODA

Da bismo vam omogućili jednostavan odabir i ugradnju, razvili smo setove, odnosno kombinacije najbolje dostupne tehnologije i pažljivo odabrane keramike. Najbolje od oba svijeta, zajedno.

BASIC - Setovi Basic IPEE nude jednostavnu ali visokokvalitetnu keramiku u kombinaciji sa stabilnom i učinkovitom tehnologijom ispiranja. Setovi Basic IPEE idealni su za mjesta koja zahtijevaju pristupačnu, izdržljivu sanitarnu opremu.

PLUS - Setovi Plus IPEE predstavljaju kombinaciju visokokvalitetne keramike i najbolje tehnologije u klasi. Setovi Plus IPEE savršeno odgovaraju na izazove koji proizlaze iz situacija u kojima su ključni i dizajn i  učinkovitost.

PREMIUM - Kombinirajući vrhunsku keramiku s našim najkvalitetnijim tehnologijama za ispiranje, setovi Premium IPEE nude najbolje od najboljeg. Setovi Premium IPEE savršeno su rješenje za projekte u kojima ne smije biti kompromisa u dizajnu, higijeni ili korisničkom iskustvu.

FLUIDMASTER d.o.o.
FLUIDMASTER d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja preko maloprodaje i veleprodaje na području cijele Hrvatske, EU, BIH, Srbije, Makedonije, Crne Gore.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi