IPEE – Najodrživija sanitarna oprema koja se aktivira bez dodira za javne, komercijalne i ugostiteljske projekte.

Svi proizvodi IPEE dizajnirani su i razvijeni na temelju tri načela:
  • Tehnologija – Svi naši setovi sadrže jedinstvene pametne značajke koje pružaju dodanu vrijednost krajnjem korisniku, kao i vlasniku nekretnine te njegovom timu za održavanje.
  • Održivost – Naša je misija očuvati okoliš osmišljavanjem proizvoda koji štede vodu.
  • Jednostavnost – Naš integrirani pristup rezultira proizvodima koji su jednostavni za ugradnju i uporabu bez žrtvovanja kvalitete dizajna.

Kod IPEE vjerujemo u jednostavnost. Svakog dana nastojimo vam olakšati život. Da bismo vam omogućili jednostavan odabir i ugradnju, razvili smo setove, odnosno kombinacije najbolje dostupne tehnologije i pažljivo odabrane keramike. Najbolje od oba svijeta, zajedno!

Sve-u-jednom

Pružamo rješenja, a ne komponente. Svaki proizvod sadrži sve potrebne materijale da bi ugradnja bila potpuna.

Plug & play

Budući da je tehnologija ispiranja tvrtke IPEE precizno uređena za sastavljanje i ugradnju, postavljanje keramike postaje jednostavno i iznimno brzo.

Izdržljivo i stabilno

Sve naše tehnologije dizajnirane su i proizvedene u Europi kako bismo vam donijeli kvalitetne i dugotrajne proizvode koji štede velike količine vode.

Svaki set IPEE usklađen je sa svim značajkama koje zahtijeva moderna sanitarna oprema. Međutim, mi shvaćamo da ponekad zahtijevate još i više. Zbog toga su svi naši proizvodi dostupni u tri izvedbe: Basic, Plus ili Premium.

BASIC

Setovi Basic IPEE nude jednostavnu ali visokokvalitetnu keramiku u kombinaciji sa stabilnom i učinkovitom tehnologijom ispiranja. Setovi Basic IPEE idealni su za mjesta koja zahtijevaju pristupačnu, izdržljivu sanitarnu opremu.

PLUS

Setovi Plus IPEE predstavljaju kombinaciju visokokvalitetne keramike i najbolje tehnologije u klasi. Setovi Plus IPEE savršeno odgovaraju na izazove koji proizlaze iz situacija u kojima su ključni i dizajn i učinkovitost.

PREMIUM

Kombinirajući vrhunsku keramiku s našim najkvalitetnijim tehnologijama za ispiranje, Setovi Premium IPEE nude najbolje od najboljeg. Setovi Premium IPEE savršeno su rješenje za projekte u kojima ne smije biti kompromisa u dizajnu, higijeni ili korisničkom iskustvu.

Beskontaktni sistemi IPEE

Setovi za WC: Keramika + integrirani sustav za ispiranje koji se aktivira bez dodira

Tehnologija ispiranja koje se aktivira bez dodira u WC školjkama postoji već nekoliko godina. Podigla je razinu udobnosti i higijene, ali je nažalost također uzrokovala različite probleme.

Prekomjerno trošenje vode i frustracija korisnika kao rezultat nepravilnog otkrivanja i pogrešno tempiranih ispiranja, visoki troškovi održavanja zbog preplavljenih WC školjki i poplavljenih podova… sve uzrokovano pogrešnim ispiranjem.

Napokon, postoji rješenje. Rješenjem Spectre IPEE postavlja novi standard za automatsko ispiranje. Ova revolucionarna senzorska tehnologija, odlučno eliminirajući nepotrebna ispiranja, rješava sve prethodno navedene probleme odjednom.

Tehnologija ispiranja Spectre IPEE sastoji se od dva sustava za otkrivanje koji neprimjetno rade zajedno kako bi stvorili najbolju na tržištu tehnologiju ispiranja koja se aktivira bez dodira. Senzor prisutnosti visoke klase otkriva kada osoba sjedi na WC školjki, drugi senzor neprestano nadgleda što se događa unutar školjke: provjeravaju se i razina vode i koncentracija.

Samo ako oba senzora pokazuju da je wc upotrijebljen, a korisnik je ustao, WC školjka automatski će se isprati. Usavršavajući tehnologiju otkrivanja, sustav Spectre IPEE može eliminirati pogrešno ispiranje jednom zauvijek.

Prednosti:
  • Ušteda vode
  • Sprječavanje prelijevanja
  • Najbolje moguće korisničko iskustvo

Setovi za pisoare: Keramika + integrirani automatski sustav ispiranja

Svi setovi za pisoar IPEE uključuju visokokvalitetni, izdržljivi keramički pisoar. Minimalni ali rafinirani dizajni pisoara IPEE savršeno se uklapaju u svaku kupaonicu ili toalet. Paketi za pisoar Plus i Premium (U3 i U5) obloženi su keramičkom glazurom Hydrofobe+. Taj premaz jamči da će se proizvodi lako čistiti te da će pružiti savršenu higijenu. Pruža ultraglatku površinu na kojoj se ne zadržavaju nečistoća i bakterije.

Tehnologija ispiranja IPEE dizajnirana je i razvijena tako da se u potpunosti integrira u stražnji dio pisoara. Sadržava sve inteligentne značajke koje biste očekivali od modernog sustava ispiranja – i još mnogo toga! Budući da su sustavi za ispiranje ugrađeni tako da budu potpuno nevidljivi za korisnika, vrlo su otporni na vandalizam, što ih čini idealnim za komercijalnu sanitarnu opremu.

VORTEX sustav ispiranja: Komplet za naknadnu ugradnju

Ako želite nadograditi svoju trenutnu sanitarnu opremu tehnologijom za ispiranje IPEE, Vortex Retrofit komplet IPEE je ono što tražite. Ovaj sustav za ispiranje super jednostavan je za ugradnju sa širokim rasponom keramike, a ima stražnji dovod i odvod vode. Vortex IPEE kompatibilan je sa širokim rasponom pisoara.

Uključeno u komplet:
  • sustav ispiranja Vortex IPEE;
  • horizontalni sifon;
  • crijeva, ventil, adapter za struju, komplet za ugradnju…
FLUIDMASTER d.o.o.
FLUIDMASTER d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja preko maloprodaje i veleprodaje na području cijele Hrvatske, EU, BIH, Srbije, Makedonije, Crne Gore.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan!

Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi