Najodrživija sanitarna oprema koja se aktivira bez dodira, za javne, sanitarne i ugostiteljske projekte.

Nedavno su Fluidmaster i IPEE udružili snage i znanje za razvoj budućih rješenja u sanitarnoj tehnici. Prvi proizvodi te suradnje su revolucionarni pametni sanitarni sistemi. Spojili su prednosti Fluidmaster tehnologije infracrvenih senzora sa IPEE sposobnošću da otkrije stvarnu upotrebu. Kombinacijom IR-a s otkrivanjem upotrebe, možemo spriječiti nenamjensko ispiranje WC školjke ili pisoara. Tak WC školjka ili pisoar neće više reagirati na slučajno kretanje korisnika ispred njega.

Nova generacija pametnih sanitarnih sistema

Korisnik se više neće suočavati s neželjenim ispiranjem tijekom korištenja toaleta. To će mu uštedjeti puno neugodnosti, što će dovesti do boljeg doživljaja toaleta. Pametni sanitarni sistem opremljen je otkrivanjem začepljenja, tako da neće doći do prelijevanja vode iz WC školjke ili pisoara. Korisnici više se neće morati baviti mokrim i prljavim podovima.

Značajna ušteda i sigurnost

Velikim smanjenjem broja neželjenih ispiranja toaleta, u mogućnosti smo smanjiti količinu potrošene vode što donosi ekonomsku uštedu na kraju mjeseca. Ali također se troškovi održavanja mogu značajno smanjiti sprečavanjem prelijevanja.

Vlasnik nekretnine ili upravitelj objekta svojim krajnjim korisnicima ne pruža samo ugodan, higijenski doživljaj toaleta, već umanjuje i svoje ukupne troškove.

Setovi za pisoare

Svi setovi za pisoar IPEE uključuju visokokvalitetni, izdržljivi keramički pisoar. Minimalni ali rafinirani dizajni pisoara IPEE savršeno se uklapaju u svaku kupaonicu ili toalet. Paketi za pisoar Plus i Premium (U3 i U5) obloženi su keramičkom glazurom Hydrofobe+. Taj premaz garantira da će se proizvodi lako čistiti te da će pružiti savršenu higijenu. Pruža ultra glatku površinu na kojoj ne zadržavaju nečistoća i bakterije.

Tehnologija ispiranja IPEE dizajnirana i razvijena je tako da se u potpunosti integrira u stražnji dio pisoara. Sadržava sve inteligentne značajke koje biste očekivali od modernog sustava ispiranja – i još mnogo toga! Budući da su sustavi za ispiranje ugrađeni tako da budu potpuno nevidljivi za korisnika, vrlo su otporni na vandalizam, što ih čini idealnim za komercijalnu sanitarnu opremu.

FLUIDMASTER d.o.o.
FLUIDMASTER d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja preko maloprodaje i veleprodaje na području cijele Hrvatske, EU, BIH, Srbije, Makedonije, Crne Gore.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi