Želja potrošača za sigurnošću za vrijeme tuširanja visoko je na listi prioriteta, čak 74% potrošača želi rješenja prilagođena obitelji, pokazuju istraživanja. Upravo tu dodatnu sigurnost pruža CoolTouch tehnologija koja ne dopušta da se površine zagrijavaju tijekom tuširanja te je tako zaštita od opeklina zajamčena.

GROHTERM 800 i 1000 nude sve ono što kupci očekuju od globalnog GROHE brenda: najsuvremeniju tehnologiju, višenamjenske značajke i renomirane standarde kvalitete i dizajna. Ergonomske ProGrip ručke zaslužne su za još jednostavnije upravljanje termostatima za preciznu kontrolu temperature i volumen vode.

Pročitajte više o zidnim termostatima GROHTERM 800 i 1000 - novoj tehnologiji CoolTouch koja sprječava zagrijavanje površine, EcoButton tehnologiji koja smanjuje potrošnju vode do 50% tijekom tuširanja te o TurboStat i SafeStop tehnologiji.

GROHE ADRIA d.o.o.
GROHE ADRIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja putem distributera GROHE AG (predstavništvo Grohe Adria) na području cijele Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije, Kosova.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi