Gradnja s ISOSPAN oplatnim blokovima od mineraliziranog drvobetona jednostavan je odgovor na bilo koji zahtjev.

Sa svojim inovativnim rješenjima od drvobetona Isospan je prisutan na tržištu već više od pola stoljeća. Posebna struktura Isospan blokova omogućava sigurnu gradnju s izvrsnom toplinskom i zvučnom izolacijom te izvrsnim zdravstvenim svojstvima.

Širok asortiman oplatnih blokova dopušta gradnju vanjskih i unutarnjih zidova. Uz maksimalnu debljinu od 43 cm, Isospan blokovi mogu doći u vrijednostima U od 0,145 W/m2K, čime se dopušta gradnja zgrada visoke energetske učinkovitosti (i A+ eneregtski razred), s visokom stupnjem ugodnosti i većom površinom životnog prostora.

Oplata za stropove i nadvoje iznad prozora i vrata brzo se postavlja s blokovima i pločama, a moguće je zatražiti i vec pripremljene specijalne blokove - sve kako bi se izbjegli toplinski mostovi. Jednokratne oplate za stupove, grede i drugo, mogu se izrađivati pomoću mineraliziranih drvenih ploča s integriranom izolacijom.

Imate li zakrivljene zidove, moguće je zatražiti posebno rezane blokove za gradnju zidova bez spojeva odnosno fugi.

Želite li saznati više o prednostima drvobetonskih blokova, saznati kako se postavljaju, pročitati savjete za postavljanje žbuke ili vas samo zanima asortiman proizvoda obavezno prelistajte najnoviji Isospan katalog!

ISO SPAN Baustoffwerk Gmbh
ISO SPAN Baustoffwerk Gmbh
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i dostava na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi