U današnja užurbana vremena potrebna nam je svaka pomoć koju možemo dobiti u obavljanju svakodnevnih poslova. Popularni open space prostori imaju i jednu manu, a ta je da se kuhinja vidi iz većine stana! Upravo zato ona mora zadovoljiti i estetski, a ne samo funkcionalni aspekt. GROHE je uspio spojiti te dvije bitne značajke tako da vam predstavljamo inovaciju kod kuhinjskih slavina – SmartControl, FootControl i EasyTouch!

Ukratko ćemo objasniti svaku od tih funkcija.

SmartControl je pametna, intuitivna i automatska upotreba slavine, kako joj i ime govori. Jednostavnim pritiskom na gumb možete otvoriti ili zaustaviti protok vode, ne samo rukom već i laktom ili zapešćem, što omogućuje jednostavnije obavljanje više poslova odjednom u kuhinji i čistu slavinu. Dostupna je u tri različite varijante.

FootControl omogućava upravljanje protokom i intenzitetom vode pritiskom stopala. Znači, ruke su vam potpuno slobodne. Ima baterijsko napajanje te se može ugraditi naknadno u sve postojeće slavine s izljevnom cijevi na izvlačenje GROHE.

EasyTouch funkcija također omogućava upravljanje slavinom bez ruku. Dovoljan je i najmanji dodir za otvaranje ili zatvaranje slavine. Zbogom masnim mrljama i tragovima na slavinama!

Kako postići maksimalnu sigurnost, praktičnost i eleganciju implementirajući sve ove funkcije, saznajte na linku!

GROHE ADRIA d.o.o.
GROHE ADRIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja putem distributera GROHE AG (predstavništvo Grohe Adria) na području cijele Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije, Kosova.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi