Brojni su uređaji naše svakodnevice u posljednjih nekoliko godina postali „pametni“, što značajno olakšava svakodnevno funkcioniranje. No, jeste li znali da su i portafoni, tj., interkomi isto tako dostupni u pametnoj varijanti? U nastavku pročitajte po čemu se pametni interkom razlikuje od klasičnog i kako vam njegovo korištenje može unaprijediti vaš život.

Napredne funkcionalnosti

Svaki portafon mora imati osnovne značajke: primanje poziva s vanjskih ploča i otvaranje brave, bez obzira na to živite li u višestambenoj zgradi ili u obiteljskoj kući. No, pametni portafomi tvrtke BAS-IP koja ima sjedište u Velikoj Britaniji, a proizvodnju u Europskoj uniji, omogućit će vam i napredne funkcionalnosti.

Za početak, ovi su pametni portafoni spojeni na mrežu, bilo vašu lokalnu mrežu, bilo klasičnu internetsku vezu. Zahvaljujući tome, umjesto fizičkog portafona možete imati mobilnu aplikaciju uz pomoć koje možete otključavati vanjsku bravu. No, u slučaju da nemate internetsku vezu, tada se poziv može duplicirati na fizički uređaj koji se nalazi u stanu.

BAS-IP ima i LINK SOFTVER za upravljanje portafonskim sustavom koji vam omogućava centraliziranu kontrolnu točku pristupa za povezivanje s bilo kojom instaliranom BAS-IP opremom. Zahvaljujući ovome, možete fleksibilno upravljati svim funkcijama portafonskog sustava s bilo kojeg mjesta na svijetu, a korištenje je moguće s gotovo svakog uređaja: računala, tableta ili mobilnog telefona s OS ili Android operacijskim sustavom.

Personalizirani uređaji

Ako želite da vaš dom ili pak cijela građevina bude u potpunosti prilagođena vašem stilu uređenja, tada nikako ne smijete zaboraviti ni na portafone. BAS-IP omogućava vam personalizaciju kućišta i sučelja za stambene komplekse, zahvaljujući čemu ćete naglasiti jedinstvenost svakog projekta.

Vratar na udaljenoj lokaciji

Recepcionar ili vratar ne mora fizički biti prisutan na određenoj lokaciji – zahvaljujući naprednim funkcijama, sustav omogućuje prebacivanje poziva na radno mjesto ili udaljene zaposlenike.

Integracija sa sustavom video nadzora

Ako već imate sustav video nadzora, možete ga integrirati s BAS-IP sustavom portafona. IP kamere moguće je pregledavati na video portafonima.

Ulazak i izlazak bez ključeva

U slučaju da ne želite gubiti vrijeme na traženje ključeva, privjesaka i kartica za ulazak u određene prostore, možete koristiti svoj pametni telefon. Instalirajte aplikaciju na svoj mobilni uređaj ili Apple Watch te jednostavno ulazite u prostore s BAS-IP portafonom.

Isto tako, uz pomoć aplikacije možete vidjeti i je li sve u redu s vašim domom, otvoriti vrata na daljinu te biti u kontaktu s vratarom cijelo vrijeme.

Na kraju, ako imate prostor u koji se puno ulazi ili izlazi, možete instalirati beskontaktni gumb koji će to značajno olakšati, zahvaljujući vijeku trajanja od više od stotinu milijuna klikova.

Sve ove funkcionalnosti i brojne druge omogućavaju vam BAS-IP portafoni, zahvaljujući kojima će vaš dom ili poslovni prostor zbilja postati pametan i olakšati vam svakodnevno funkcioniranje.

Sponzorirani članak

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi