Arhitektura je sve svestranija, a želje investitora sve specifičnije, jer je fasada zgrade njena posjetnica. Uz to postoje i zahtjevi od strane građevinske fizike i zakonodavca.

tremco illbruck pod trgovačkom markom illbruck također nudi visoko kvalitetna rješenja za segment fasada. Ovaj koncept se prema vrstama fasada dijeli na područje mineralnih fasada, staklenih fasada i zaštite od požara te nudi visoko kvalitetni asortiman proizvoda i odgovarajuće usluge.

Kod izbora pravog rješenja za brtvljenje konstruktivni aspekti igraju središnju ulogu. Nužno je osigurati da izvana ne prodire kišnica u fasadu.

Ukoliko bi i vlaga trebala s unutarnje strane difuzno prodirati u prostor fuga, mora moći lagano hlapiti prema van, dok prodire iz unutra. U protivnom se voda nakuplja u prostoru fuga, a posljedica mogu biti oštećenja građevine.

Još su kompleksnije sanacije. Nerijetko se ovdje teško može osigurati zračno nepropusan spoj sa unutrašnjim prostorom (površina koja okružuje zgradu koja prenosi toplinu): fuge nisu uvijek dostupne.

Stari brtveni materijal često se može ukloniti samo uz velike napore. Također, izbočine, tolerancija fuga i rubovi fuga koji nisu prianjajući otežavaju ispravno brtvljenje.

illbruck za mineralne fasade usklađenom paletom proizvoda od TP600 illmod 600 i odgovarajućih specijalnih brtvila za svaki slučaj nudi odgovarajuće rješenje – neovisno radi li se o fasadi od betona, prirodnog kamena, klinker opeke ili takozvanoj miješanoj fasadi; te neovisno radi li se o novogradnji ili sanaciji.

Rješenja za klasične tipove fasada
S našom jedinstvenom kombinacijom know-howa o proizvodima i iskustva iz prakse, illbruck je idealni partner kako bi društva koja se bave fugiranjem i planeri mogli ponuditi učinkovita, doživotna rješenja za zdravo stanovanje.

Naš specijalni asortiman proizvoda osmišljen za mineralne tipove fasada i illbruckovi stručnjaci za fasade pružaju Vam podršku u stručnom planiranju i provedbi.

U skladu sa zahtjevima nudimo Vam savršene kombinacije brtvila, traka i pribora za sigurno i doživotno brtvljenje fasada za zdravo stanovanje.

Visoko kvalitetni illbruck silikon za prirodni kamen, hibridno brtvilo i prethodno komprimirane trake za brtvljenje pomoći će Vam u uspješnoj realizaciji projekta.

Konstrukcija odlučuje!
Upoznajte se s našim rješenjima za mineralne tipove fasada: betonske fasade, fasade od prirodnog kamena, klinker opeke, miješane fasade.

TREMCO CPG s.r.o.
TREMCO CPG s.r.o.
Internet adresa

Prodaja putem zastupnika ili direktno na području cijele Hrvatske, Slovenije, BIH, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Kosova.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi