Često nam može smetati nered u ormarima, na policama, te sama činjenica da baš onda kada se žurimo ne možemo naći jednu stvar koja nam je potrebna. tada je bitno stati na loptu i organizirati svoje stvari. Na taj način ćemo sačuvati živce ali i uštediti na vremena.

Pretinci u ladicama – napravite sami pretince ili pregrade u ladicama od kartona ili sličnog materijala, odvojite na taj način stvari i sortirajte ih.

Kutije za pohranu – odlične su za garažu, pohranite u njih što god želite a na kutiju nalijepite naljepnicu na kojoj piše što se točno u njoj nalazi.

Kutije za igračke – nabavite one koje imaju poklopac te takvih dimenzija da vam može stane u neki kut sobe ili pak ispod kreveta.

Posude za hranu ili staklenke – bolja je organizacija u kuhinji ako sve držite u nekim posudama ili staklenkama na kojim ćete napisati koja se namirnica unutra nalazi. Napravite u svome domu dobru organizaciju kako ne biste trošili vrijeme na pronalaženje stvari. S time ćete dobiti i uredniji prostor, a u svakom trenutku ćete znati gdje se što nalazi.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi